İşkur yeni personel alım ilanı yayımladı! Başvurular devam ediyor!

İşkur yeni personel alım ilanı yayımladı! Başvurular devam ediyor!

İŞKUR bünyesinde yayımladığı birçok ilan ile işsiz vatandaşlara iş bulmaları personel almak isteyen kurumlara da işçi bulmaları konusunda destek sağlıyor. Yeni yayımlanan ilana göre Burdur’da özel bir şirkete personel alımı olacak!

İŞKUR binlerce işsiz vatandaşa kendisine en uygun işi bulması konusunda en güvenilir ve sağlam bir sistem. İŞKUR yayımladığı son ilan ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Safahat Kız Öğrenci Yurdu yemekhanesinin işletmecisi Sönmez Ateş firması tarafından alım yapılacağını duyurdu. Alımın farklı kadrolarda olacağı da belirtildi. İşte detaylar…

İşkur’dan yeni personel alım ilanı!

İşkur iş arayanlar ve iş verenler arasında güvenli bir sistem olmaya devam ediyor. İşkur yayımladığı son ilan ile tüm iş arayanlara dolgun maaşlı yeni bir personel alımı olacağını duyurdu. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Safahat Kız Öğrenci Yurdu yemekhanesinin işletmecisi Sönmez Ateş firmasının bünyesindeki eksikliği gidermek üzere personel alımlarının olacağını duyuran İşkur herhangi bir mülakat veya sınav şartının da olmayacağını da belirtti.

Başvuruların 2 Ağustos tarihinde başladığını 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirten İşkur alımların İşkur üzerinden olacağını da belirtti.

Alım yapılacak kadrolar

Muhasebe Müdürü 2 kişi

Bilgisayar ve Muhasebe elemanı 2 kişi

Büro Memuru genel 1 kişi

Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci) 5 kişi

Beden İşçisi ( Genel ) Beden İşçisi (Temizlik) 5 kişi

Bulaşıkçı (Stevart) 5 kişi

Fırıncı Ustası - Unlu Mamuller (Pasta Ustası) 2 kişi

Fast Food Hazırlayıcısı - Hamburger, Tost, Sandviç vb. 2 kişi

Kahvaltı Şefi 2 kişi

Aşçı Yardımcısı 2 kişi

Aşçı 2 kişi

Muhasebe 2 kişi