28 Şubat' a kadar başvurusunu yapan alacak! 240 bin TL faizsiz araç kredisi kampanyası duyuruldu

28 Şubat' a kadar başvurusunu yapan alacak! 240 bin TL faizsiz araç kredisi kampanyası duyuruldu

Yükselen araç fiyatları nedeni ile vatandaş alım talebini ertelerken sıfır araba markalarının Şubat ayı fiyatları açıklandı. Şubat kampanyaları ile sıfır faizli taşıt kredisi desteği de geldi.

28 Şubat' a kadar başvurusunu yapan alacak! 240 bin TL faizsiz araç kredisi kampanyası duyuruldu... Araba sahibi olmak yükselen araf fiyatları nedeni ile her geçen gün daha da zorlaşırken araba firmaları Şubat ayının beklenen yeni kampanya duyurularını yayımladı.

Yayımlanan duyurular kapsamında Nissan müşterilerine farklı çok sayıda model için sıfır faizli taşıt kredisi desteği sağlayacağını ilan etti. Nissan tarafından yapılan açıklamada "Birbirinden konforlu ve etkileyici tasarıma sahip tüm Nissan binek, ticari ve SUV araçlar için size sunulan sıfır araç kampanyalarını hemen keşfedin. Dilediğiniz Nissan modeli için kampanya detaylarını inceleyin ve Nissan'ınıza sahip olun!" ifadelerine yer verildi.

NİSSAN ŞUBAT 2023 GÜNCEL SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI!

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markaları arasında yer alan Nissan "Herkes için bir Nissan var” sloganından hareketle tasarlanan kişiselleştirilebilir kampanya seçenekleri, farklı alternatifler ile yeni bir Nissan sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Şubat ayı kampanyası* kapsamında kredi teklifi ve takas desteği seçenekleri bir arada sunuluyor. Ayrıca maksimum kredi ve maksimum takas alternatifleri de tek başına değerlendirilebiliyor" ifadelerine yer vererek Şubat ayında sunacağı yeni destekleri açıkladı.

nissan-kampanya.jpg

Nissan markasının amiral modelleri arasında yer alan Yeni X-Trail, Yeni Qashqai, Juke ve Micra modelleri için isteyen kişilere düşük faizli araç kredisi isteyen kişilere faizsiz taşıt kredisi ve takas desteği seçenekleri sunuldu. Yeni Nissan Qashqai modeli için Şubat ayına özel olarak yeni hazırlanan kampanyada 240 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verileceği ilan edilirken 25 bin TL takas desteği sunacağını ilan etti.