50.000 TL anında onay! Tek SMS ile Ziraat Bankası'ndan hızlı kredi fırsatı

50.000 TL anında onay! Tek SMS ile Ziraat Bankası'ndan hızlı kredi fırsatı

Nakit sıkıntısı çekenler için Ziraat Bankası'ndan büyük bir kampanya haberi geldi. Acil ihtiyaç kredisi almak isteyen herkes için 50.000 TL anında onaylanıyor. Sadece 47 57 numarasına SMS göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

SMS ile kredi başvurusu devrede Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel olarak hızlı onaylı kredi kampanyası başlattı. Bankaya gitme zorunluluğu olmadan, yalnızca T.C. kimlik numaranızı yazarak 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi alma şansına sahip olabilirsiniz. Üstelik onay süreci de oldukça hızlı; sadece 5 dakikada sonuçlanıyor.

Kredi başvurusunda kolaylık sağlanıyor Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kredi kampanyasına başvurmak son derece kolay. Tek yapmanız gereken, cep telefonunuzun mesaj bölümüne T.C. kimlik numaranızı ve boşluk bırakarak “Kredi” yazıp 47 57’ye göndermek. Alternatif olarak, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

Faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri Ziraat Bankası, kredi notu 1200 ve üzeri olan müşterilerine 36 ay vadeli ve düşük faizli kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, 3 ay erteleme seçeneği ile ödeme planınızı rahatlatabilirsiniz. Kampanya 10 Ekim’e kadar geçerli olacak.

Daha fazla bilgi için Ziraat Bankası'na başvurun Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi veya mobil uygulamasından daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.