50 KPSS puanı olanlar dikkat! Üniversiteye personel alınacak!

50 KPSS puanı olanlar dikkat! Üniversiteye personel alınacak!

Bartın Üniversitesi, lise mezunu adaylar için yeni bir iş ilanı yayımladı. KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olan adaylar, Destek Personeli pozisyonu için başvuruda bulunabilecek.

Genel Bilgiler

Bartın Üniversitesi'nin yayımladığı ilana göre, en az lise mezunu adaylar arasından Destek Personeli alınacak. Başvuru yapacak adayların, 2022 yılında yapılan KPSS'den en az 50 puan almış olması gerekiyor. İşte başvuru detayları:

  • Pozisyon: Destek Personeli
  • KPSS Puan Türü: P94
  • Minimum Puan: 50
  • Mezuniyet: Lise ve dengi okul mezunu

Özel Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi gereken özel şartlar şunlardır:

  • Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmetlerini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.
  • En az fiilen 150 gün "6113.10 Bahçıvan" meslek kodu ile ve en az 150 gün "İnşaat" meslek kodunda çalıştığını e-Devlet’ten alınacak barkodlu SGK hizmet dökümü ile belgelemek.
  • Askerliğini yapmış veya muaf olmak.

Bu pozisyonda istihdam edilecek kişi, temizlik, basit bakım, taşıma ve ısıtma hizmetlerinin yanı sıra mevsime bağlı olarak çeşitli görevlerde çalıştırılacaktır. Kış döneminde inşaat işlerinde basit bakım onarım, yaz döneminde ise bahçe bakım ve peyzaj işlerinde görev alacaktır. Vardiya sistemi uygulanmaktadır.

Başvuru Süreci

Başvurular, ilanın yayımlanmasıyla birlikte başlamış olup, sadece şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilecektir. Başvuru tarihleri 30 Haziran - 22 Temmuz 2024 tarihleri arasındadır.

Adayların yerleştirme işlemleri, KPSS puanlarına göre yapılacak. En yüksek puandan en düşük puana doğru yapılan değerlendirme ile yerleştirme işlemleri gerçekleştirilecektir. Mülakat yapılmayacaktır, tamamen KPSS puanına göre yerleştirme yapılacaktır.