Altında son dakika! Ünlü Ekonomist altın için 15 Şubat'ı işaret etti

Altında son dakika! Ünlü Ekonomist altın için 15 Şubat'ı işaret etti

Altın yatırımcıları tarafından altın fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Ünlü ekonomistlerin ve uzmanların altın ile ilgili yorumları art arda geldi. Para ve Altın Piyasaları Uzmanı Memiş'ten tarih vererek uyarı geldi.

Altında son dakika! Ünlü Ekonomist altın için 15 Şubat'ı işaret etti: Altında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar ekonomistlerin ve uzmanların yorumlarını yakından takip ediyor. Altın almak için doğru zaman olup olmadığını merak eden vatandaşlar altında son dakika gelişmelerini takip ederek yatırım yapmaya karar veriyorlar. Ünlü Ekonomist ve Para/Altın uzmanı İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi. Buna göre Memiş 15 Şubat tarihini işaret ederek yatırımcılara uyarılarda bulundu. Peki altın almak için uygun zaman ne zaman?

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN NE ZAMAN?

Altın fiyatları geçtiğimiz gün rekor seviyeye ulaşmıştı. Bu zamana kadar ki rekorunu kıran altın zirveyi gördü ve düşüşe geçti. Uzmanlar ise uyarılarda bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın için tarih vererek uyarılarda bulundu.

BURADAN GRAM ALTIN TARAFINDAN GEÇİŞ YAPACAĞIZ

Ünlü isim İslam Memiş altın fiyatlarındaki bu düşüş için yorum yaparak 15 Şubat tarihini işaret etti. Memiş; ''Altının ons fiyatı 1932 dolar seviyesinde 1900-1950 dolar aralığına sıkıştı takip ettiğimiz bant aralığı 1800-1850 bu arada bir değişiklik yok. Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları çok iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850-1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça tekabül ediyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız." şeklinde konuştu.

15 ŞUBAT TARİHİNE KADAR BEKLEYİN

Memiş altın fiyatları için Şubat ayını işaret ederek konuşmalarına şöyle devam etti; "Şubat ayının 15'ine kadar bu süreci beklemeye devam ediyoruz. Alım yapmak isteyenler kenarda sakin bir şekilde bekleyebilir." şeklinde konuştu.