Aşık olan partneri bu hareketler uzaklaştırıyor! Çekiciliği azaltan kritik hatalar!

Aşık olan partneri bu hareketler uzaklaştırıyor! Çekiciliği azaltan kritik hatalar!

İnsan ilişkilerinde çekiciliği azaltan o davranışları 5 maddede listeledik. İşte detaylar…

İnsanların doğuştan sahip oldukları çekici aura insan ilişkilerinde kaliteli bir etkileşim kurabilmeyi destekliyor. Fakat bazı davranışlar farkında olmadan partneri uzaklaştırabiliyor.

1.AGRESİF TAVIRLAR

Sürekli olarak agresif, sinirli ve öfkeli kişiler çekicilik etkisini azaltarak daha çok negatif bir enerji oluşturuyor. Bazı durumlarda bu durum iletişimi tamamen kesmeye ve bitirmeye sebep olabiliyor. Sürekli sinirli olan insanlar çevrelerine olumsuz enerji yayıyor. Bu farkında olmadan insanları itmesine sebep olabiliyor.

2.DENGESİZ RUH HALİ

Partneri uzaklaştıran bir başka detay ise dengesizlik. Sürekli olarak karar değişikliği yaşamak ve tutarsız davranışlarda bulunmak ilişkiyi yıpratıyor. Tutarsız olan bir kişi bulunduğu ortamda huzursuzluğa sebep olabiliyor. Bu ani durum değişikliğine ayak uydurmak zor hale geliyor.

3.ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ

asik-olan-partneri-bu-hareketler-uzaklastiriyor-cekiciligi-azaltan-kritik-hatalar.png

Özgüven eksikliği bulunulan ortamda çekicilik duygusunu kaçıran bir davranış. Kişilerin saygı duyulması ve hayran olunmasına yardımcı olan özgüven ortamdan uzaklaştığında beklenmeyen tavırlarla karşılaşılabiliyor. Özgüven eksikliği yaşayan kişiler bunun olumsuz etkilerini sosyal yaşamasında görebiliyor. Özgüven eksikliği daha az çekici görünmeye sebep olabiliyor.

4.DÜŞÜK MOTİVASYON

Enerji yüksek olduğunda kişiler daha güçlü aura yayabiliyor. Bu insanların sürekli olarak kendisiyle iletişime geçme isteği oluşturuyor. Fakat negatif yüklü insanlar hayattan zevk alamıyor. Yaşadıkları motivasyon eksikliğinden kaynaklı olarak etrafındaki kişilerin enerjisini de düşürebiliyor.

5.NEGATİFLİK

Çekiciliği götüren ve insan ilişkilerini bitme noktasına getiren belki de en etkili madde negatif yaklaşım. Hayata negatif bir pencereden bakan, olayları sürekli negatif yönüyle görmeye çalışan kişilerle uzun süre mutlu olmak imkansız. Negatif düşünceler bulunduğu ortamda kaygıyı daha da artırıyor. Bu kişinin mutsuz olmasına sebep oluyor.

Yanındaki kişiyi de mutsuz ediyor. Negatif düşüncedeki tüm insanlar çevresini olumsuz etkiliyor. Pozitif olmaya odaklı olan bir kişi negatif enerjili bir kişiyle çatışma yaşayabiliyor. Bu durum ilişkilerin kalıcı olarak zedelenmesine hatta bitme noktasına gelmesine neden oluyor.