Aslanlar Bitlis'te Kartallar'ı Yendi: Galatasaray HDI Sigorta'dan Deplasman Zaferi!

Aslanlar Bitlis'te Kartallar'ı Yendi: Galatasaray HDI Sigorta'dan Deplasman Zaferi!

Galatasaray HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 21. haftasında TÜRŞAD'ı deplasmanda 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Galatasaray HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 21. haftasında TÜRŞAD'ı deplasmanda 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Zorlu bir deplasmandan üç puanla ayrılan Aslanlar, ligdeki yerini sağlamlaştırdı.

Maçın ilk setinde Galatasaray HDI Sigorta rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi ve seti 25-16 kazandı. İkinci sette ise çekişmeli bir mücadele yaşandı. TÜRŞAD, seti 25-23 kazanarak durumu eşitlemeyi başardı.

galatasaray-hdi-sigorta-voleybol-takimi-oyuncularinin-sevinc-fotografi.jpg

Üçüncü sette Galatasaray HDI Sigorta, oyunun kontrolünü tekrar ele geçirdi ve seti 25-22 kazanarak öne geçti. Dördüncü sette de etkili bir oyun ortaya koyan Aslanlar, seti 25-20 kazanarak maçı 3-1 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta'da Ahmet Tümer 19 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Nikola Jovovic 15, Baturalp Burak Güngör ise 13 sayıyla galibiyete katkıda bulundular.

Bu galibiyetle Galatasaray HDI Sigorta puanını 47'ye yükseltti ve ligde üçüncü sıraya yükseldi. TÜRŞAD ise 16 puanda kaldı ve ligde 11. sırada yer aldı.

Maç Sonu Yorumları:

Galatasaray HDI Sigorta Başantrenörü Aşkın Aksu: "Zorlu bir deplasmandan üç puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Oyuncularım maçı kazanmak için büyük bir mücadele verdiler ve onları tebrik ediyorum."

TÜRŞAD Başantrenörü Bülent Güneş: "Galatasaray HDI Sigorta'yı tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de elimizden geleni yaptık, ancak kazanmak için yeterli olmadı."