Baş ağrısında ağrı kesici kullanmak istemeyenler buraya! Bu doğal yöntem ile kısa sürede kurtulun

Baş ağrısında ağrı kesici kullanmak istemeyenler buraya! Bu doğal yöntem ile kısa sürede kurtulun

Sık sık baş ağrısı çekenler ağrı kesici kullanmaktan sıkıldığı için alternatif yöntemleri araştırıyorlar. Bu doğal yöntem ile baş ağrısından kurtulun. Ağrıyı bıçak gibi kesiyor. İşte o yöntem..

Baş ağrısında ağrı kesici kullanmak istemeyenler buraya! Bu doğal yöntem ile kısa sürede kurtulun: Baş ağrısı şikayeti olanlar bu ağrıdan kurtulmak için artık ağrı kesici kullanmayı tercih etmeyerek alternatif yöntemler arayışına girdiler. Baş ağrılarının sebebi çok fazladır.

Öncelikle baş ağrısı çeken ve sürekli tekrarlanan bu ağrılar için mutlaka doktora danışılması gerekmektedir. Baş ağrısının sebebinin anlaşılmasından sonra kullanılan ağrı kesicilerden sıkılan vatandaşlar ise bu duruma alternatif olabilecek doğal içerikli karışımlar denemek istiyor. Baş ağrısından hızlı bir şekilde kurtulmanın yöntemlerini Avaz Türk olarak sizler için derledik..

BAŞ AĞRISINA İYİ GELEN DOĞAL YÖNTEMLER

Sık sık baş ağrısı çeken vatandaşlar ağrı kesici kullanmayı tercih etmiyorlar. Baş ağrısının hızlı bir şeklide geçmesi için hazırlanan karışımları öğrenmek isteyen vatandaşlar bu konuda araştırmalar yapıyorlar. İşte tam size göre bir merhem var. Bu merhem ile baş ağrısından 15 dakikada kurtulabilirsiniz. Bu merhem aynı zamanda tamamen doğaldır. Peki nasıl yapılır?

Gerekli malzemeler

  • Hindistan cevizi yağı gibi taşıyıcı yağ
  • Nane veya lavanta yağı gibi birkaç damla uçucu yağ

Bu merhem için gerekli malzemeler yukarıdaki şekilde belirtilmiştir. Bu malzemeler kullanılarak hazırlanacak olan merhem sayesinde kısa sürede baş ağrısında kurtulacaksınız. Peki bu karışım nasıl yapılıyor?

Hazırlanışı ve uygulaması

Baş ağrısından kurtulmak için kullanılan merhemin hazırlanışı şöyle. Öncelikle Hindistan cevizi yağını benmari usulü ile ısıtın. Daha sonra tamamen eridiğinden emin olduktan sonra bir kaç damla esansiyel yağ damlatın. Soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra ise katılaşmasını bekleyin. Katılaştıktan sonra ise alnınıza ve başınızın ağrıyan kısmına iyice yedirdiğinizden emin olarak sürün. Bu işlemi günde 2 kez tekrarlayabilirsiniz. 15 dakika sonra ağrıdan kurtulacaksınız.