Belediye 45 bin TL promosyon ödemesi müjdesini duyurdu!

Belediye 45 bin TL promosyon ödemesi müjdesini duyurdu!

Çukurova Belediyesi, işçilerine yönelik büyük bir müjde verdi. Belediye tarafından gerçekleştirilen banka promosyonu ihalesi sonucunda her işçi 45 bin TL promosyon alacak. İşte bu önemli gelişmenin detayları...

Banka Promosyonu İhalesi Sonuçlandı

Çukurova Belediyesi, 8 bankanın katılımıyla düzenlediği banka promosyonu ihalesini başarıyla tamamladı. İhalenin 8. turunda Yapı Kredi Bankası, Başkan Emrah Kozay’ın talebi üzerine teklifini 45 bin TL'ye yükseltti. Böylece, her işçiye 3 yıllık dönem için toplam 45 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Başkan Kozay'dan Emekçilere Destek Mesajı

İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Emrah Kozay, her koşulda emekçilerin yanında olduklarını belirtti. Kozay, "Yol arkadaşlarımız bu parayı güle güle harcasınlar. Biz, her zaman çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Sonuçlanan ihaleyle birlikte her işçimiz 45 bin TL promosyon alacak. Emekten ve emekçiden yana tavır sergileyen bankanın temsilcilerine de teşekkür ediyorum," dedi.

İhalede belirlenen 45 bin TL promosyon tutarı, Çukurova Belediyesi işçileri için önemli bir ekonomik destek sağlayacak. Bu miktar, işçilerin 3 yıl boyunca finansal açıdan rahatlamalarına yardımcı olacak. İşçiler, bu promosyonu çeşitli ihtiyaçları için kullanabilecekler.