Belediye Bünyesinde Yaz Sezonu İçin 75 Personel Alımı!

Belediye Bünyesinde Yaz Sezonu İçin 75 Personel Alımı!

Ayvalık Belediye Başkanlığı'na ait olan Güzel Ayvalık Gıda Turizm, yaz sezonu için personel ihtiyacını karşılamak üzere 75 yeni çalışan alımı yapacak. Bu alımlar kapsamında 50 garson (servis elemanı) ve 25 destek personeli pozisyonlar kabul edilecek.

Başvuru Detayları

Başvurular, 5 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların ardından uygun görülen adaylar, 6 Temmuz 2024 tarihinde saat 14:30'da Güzel Ayvalık Gıda Turizm tesislerinde gerçekleştirilecek olan mülakatlara davet edilecekler. Mülakatlara katılacak adayların yanlarında 2 adet fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Mülakatlar, başvuruların tamamlanmasının ardından 6 Temmuz 2024 tarihinde Güzel Ayvalık Gıda Turizm tesislerinde gerçekleştirilecektir. Adaylar, mülakatlara katılmak için önceden belirlenen saatte ve belirtilen adreste hazır bulunmalıdır.

Başvuru Şartları

Adaylarda aranan genel şartlar şu şekildedir:

  • Başvuru tarihinde 18 yaşından büyük ve 35-40 yaş aralığında olmak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişkisinin olmaması.

Başvuru Adresi ve İletişim Bilgileri

Başvurularınızı şahsen yapmak için Güzel Ayvalık Gıda Turizm'in Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı No:53 Ayvalık/Balıkesir adresine gidebilirsiniz. Detaylı bilgiler ve başvuru süreci için [başvuru kılavuzu](https://media.iskur.gov.tr/90971/kurum-disi-kamu-isci-alim-formu.pdf 'nu inceleyebilirsiniz.

Bu haberde, Ayvalık Belediyesi'ne ait Güzel Ayvalık Gıda Turizm'in yaz sezonu için düzenlediği personel alımı detaylarına yer verdik. Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak ve mülakat için hazırlıklı olmak isteyen adaylar için detaylı bir rehber sunuyoruz.