Birikimi Olanlar İçin Son Fırsat: Fiat Egea’da Ağustos Ayına Özel Büyük İndirim!

Birikimi Olanlar İçin Son Fırsat: Fiat Egea’da Ağustos Ayına Özel Büyük İndirim!

Sıfır araç almayı planlayanlar için Ağustos ayı, büyük fırsatlarla dolu. Türkiye’nin en popüler otomobil markalarından Fiat, amiral gemisi Fiat Egea modeli için ağustos ayına özel dev indirimler ve kampanyalar duyurdu.

Fiat’tan Büyük İndirim Kampanyası

Fiat, özellikle sıfır araç almayı düşünenler için cazip bir kampanya başlattı. Fiat Egea modellerinde geçerli olan bu kampanya, Ağustos ayı boyunca devam edecek. Kampanya kapsamında Fiat Egea’nın farklı donanım paketleri, uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiat, bu avantajlı fiyatlara ek olarak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti fırsatını da sunuyor. ÖTV ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) muafiyeti ile desteklenen fiyatlar, engelli bireyler için de önemli bir fırsat yaratıyor. Bu sayede, yeni bir araç almak isteyenler için cazip fırsatlar ortaya çıkıyor.

ÖTV ve MTV Muafiyetinden Yararlanın

Fiat, engelli bireyler için sağlanan ÖTV ve MTV muafiyeti hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Muafiyet kapsamında sunulan fiyatlar, vergi indirimlerinin de dahil olduğu anahtar teslim fiyatlarla dikkat çekiyor. Ancak trafik sigortası ve özel sürüş ekipmanları gibi ekstra maliyetler, fiyata dahil edilmiyor.

Bu dönemde en düşük fiyat 534 bin 900 TL olarak belirlenirken, en yüksek fiyat 794 bin 900 TL’ye kadar çıkıyor. Engelli bireyler için de özel fiyatlar sunulurken, kampanyanın Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacağı vurgulanıyor.

Ağustos Sonuna Kadar Geçerli

Ağustos ayına özel bu kampanya, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu fırsat, özellikle kenarda birikmiş parası olan ve yeni bir araç almayı planlayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Fiat Egea, cazip fiyatlarla ve vergi muafiyeti avantajlarıyla araç sahibi olmayı düşünenlerin dikkatini çekiyor.