Borcu dağ gibi birikene yardım eli uzandı! 3 bankadan borç kapatma kredisi müjdesi

Borcu dağ gibi birikene yardım eli uzandı! 3 bankadan borç kapatma kredisi müjdesi

Vatandaş borcunu ödemekte zorlanırken kredi kartı, ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi borcu olanlara güzel haber geldi. ING Bank, QNB Finansbank ve Garanti BBVA borç kapatma kredisi verecek.

Borcu dağ gibi birikene yardım eli uzandı! 3 bankadan borç kapatma kredisi müjdesi... Bankalara olan borçlarını ödemekte zorlanan kişilere yönelik olarak yeni destek paketi açıklandı. Borcumu ödemekte zorlanıyorum diyen kişilere yönelik olarak büyük kolaylık sunuldu.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları bir kere daha devreye girdi ve borcumu ödemekte zorlanıyorum diyen kişilere yönelik olarak borç kapatma kredisi verileceğini açıkladı. Kredi borç transferi adı verilen paket ile başka bankalara olan kredi ve kart borçlarını ödemekte zorlanan kişilere yönelik olarak yeni destek için başvuru ekranı açıldı.

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ İÇİN BAŞVURU BAŞLADI!

Borcumu ödemekte zorlanıyorum diyen müşterilerine yönelik olarak ING Bank borç transferi kredisi kampanyası başladı. ING Bank ihtiyaç kredisi paketleri arasında yer alan borç transferi kredi paketinde "Borçlarınızın arasında sıkıştığınız anda avantajlı faiz oranlarıyla ING yanınızda. Kredi borçlarını ING'ye taşıyanlar %1,39'dan başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler" ifadelerine yer verildi.

ing-bank-borc-transferi.jpg

QNB FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Borç kapatma kredisi veren bankalar arasında yer alan bir diğer banka ise QNB Finansbank oldu. Finansbank Borç Transferi Kredisi başvuru şartları şu şekilde açıklandı;

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz. Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir.

Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır. Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

finan-borc-krdediis.jpg

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir.

granati-borc-krapatma-kredisi.jpg

GARANTİ BBVA BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Borç kapatma kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak Garanti BBVA Bankası "%1,89*’dan başlayan faizlerle başka bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerinizi Borç Transferi kampanyası ile birleştirin, avantajlı ödeme koşullarıyla rahatça ödeyin!" diyerek faiz oranını yüzde 1,89 olarak duyurdu.