Borcu olanlara Cumhurbaşkanı müjdesi! O kişilere 60 ay vadeli borç transfer kapatma kredisi

Borcu olanlara Cumhurbaşkanı müjdesi! O kişilere 60 ay vadeli borç transfer kapatma kredisi

Borçlu olanlara borç kapatma ve borç transferi kredisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Halkbank borç kapatma kredisi ile esnafa ve çiftçilere kredi müjdeleri peş peşe geldi.

Borcu olanlara Cumhurbaşkanı müjdesi! O kişilere 60 ay vadeli borç transfer kapatma kredisi - Vatandaşa yeni kredi müjdeleri peş peşe açıklanırken bu müjdelerden biri de borcu olan kişilere geldi. Milyonlarca kişinin beklemiş olduğu yeni destek kredileri peş peşe açıklanmaya devam ederken vatandaşa, esnafa, KOBİ'lere ve çiftçilere peş peşe yeni kredi müjdeleri verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile duyurulan kredi paketlerinde başvuru ekranları da yavaş yavaş açılmaya devam edilirken vatandaşın rahat bir nefes alması sağlanmıştı. Kredi paketlerinde vatandaşa çeşitli seçenekler sunulurken özellikle de esnaf ve çiftçilere özel paketler ile cazip seçenekler sunuldu. Ekonominin çarklarını çeviren bu 2 grubun desteklenmesine büyük önem veriliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YENİ KREDİ MÜJDELERİ! VATANDAŞA 60 AY VADELİ KIŞ KREDİSİ VERİLECEK!

Bu kış Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkisi ile vatandaşın faturaları rekor oranda yükselirken Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklama ile vatandaşa yalıtım kredisi verileceği ilan edilmişti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 60 ay vadeli yalıtım kredisi verilmeye başlanmıştı.

60-ay-vadeli-kis-kredisi.jpg

HALKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ! 60 AY VADELİ BORÇ TRANSFERİ NASIL ÇEKİLİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamasında "Genç girişimcilerimizin sıfır faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken, yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz.

halkbank-esnaf-kredisi.jpg

Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 aya kadar vadeli yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye imkanı sağlıyoruz" diyerek 36 ay vadeli borç kapatma kredisi müjdesi vermiş kredinin faiz oranını ise yüzde 0,37 olarak ilan etmişti.

borc-transferi.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ MÜJDESİ KİMLERE VERİLDİ?

Çiftçilere yönelik olarak ta müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tarım Borç Transferi Kredisi veriyoruz. Bu krediyle başka bankalardan yüksek faizle kredi kullanmış çiftçilerimizi, Ziraat Banka'mızda sağlayacağımız uygun şartlarla bu yükten kurtarmayı amaçlıyoruz.

Üst limiti 5 milyon lira olacak bu kredinin de faiz oranı 9,75 ve vadesi 60 aydır" diyerek borç transferi kredisi vadesini 60 ay olarak duyurmuştu. Hem borç transferi hem de kredi borç kapatma kredisi paketlerinde vatandaş kendilerine de seçim öncesi bir fırsat sunulmasını ve kamu bankaları üzerinden vatandaşlara uygun faiz oranı ile borç kapatma kredisi verilmesini talep ediyordu. Konu hakkında yaşanan gelişmeleri avazturk.com sitemizden takip edebilirsiniz.