Bu taktiklerle partneriniz peşinizden koşacak! 5 adımda daha çekici hale gelmek için…

Bu taktiklerle partneriniz peşinizden koşacak! 5 adımda daha çekici hale gelmek için…

Erkeklerin farkında olmadan büyüsüne kapıldığı kadınların özellikleri 5 madde içerisinde bir araya getirildi. Her girdiği ortamda bakışları üzerine toplayan farkında olmadan yaydığı aura ile çekim gücünü artıran o kadınların işte ortak özellikleri…

Kadın ve erkeklerin hayata bakış açıları birbirinden farklı olabiliyor. Kadın ruhundan anlamadıkları söylense de erkekler sadece fiziksel özelliklere odaklanmıyor. Güzellik kriterleri dışında kadınları çekici hale getiren bu 5 madde erkeklerin büyülenerek etkilenmesini sağlıyor.

1-KENDİNE GÜVENEN!

Erkeklerin kadınlarda farkında olmadan kapılıp gittiği ilk özellikleri özgüvenleridir. Özgüveni yüksek olan kadınlar bulundukları ortamda daha çabuk fark ediliyor. Kendinden emin tavırlarla hareket eden kadınlar daha çekici görülüyor. Ne yaptığını ve ne istediğini bilen kadın her dönemde erkeğin ilgisini çekmeyi başarıyor.

2-SAMİMİ VE İÇTEN GÜLÜMSEME

Erkekleri en başta etkileyen en önemli özellik doğal ve sade bir gülümsemedir. Daha çok samimiyeti ve doğallığı ön plana çıkaran gülümseme makyajdan ya da gösterişli bir kıyafetten daha güzel gelebiliyor. Doğal bir gülüş karşı tarafa pozitif etki yansıtarak etkisi altına alabilmeyi de sağlıyor.

3-DERİN VE ANLAMLI BAKIŞ

bu-taktiklerle-partneriniz-pesinizden-kosacak-5-adimda-daha-cekici-hale-gelmek-icin-2.jpg

Erkeklerin dikkatini çeken bir başka konu ise partnerin bakışlarıdır. Derin ve anlamlı bakışlar bulunulan ortamda anında dikkat çekiyor. Karşıdaki partner adeta hipnoza girerek karşı konulmaz olduğunuzu da düşünebiliyor.

4-CİLT BAKIMINA ÖZEN GÖSTERMEK

Bakımlı kadın her zaman erkek için daha çok ön planda yer alıyor. Burada konu sadece makyaj yapmak değil. Cilt bakımına özen gösteren kendini daha sağlıklı hissedebileceği doğru kilo seviyesinde olmaya çabalayandır. Bakımlı olmaya özen gösteren, temiz ve sade bir hayatı benimseyen kadınlar erkeklerin gözünde daha olumlu bir seviyeye yükseliyor.

5-PARLAK VE KARŞI KONULMAZ ZEKA

Her ne kadar son sıraya bırakılmış olsa da erkekler aslında görüntüden daha çok zekaya önem veriyor. Çevresinde olup bitene duyarlı, bakımlı ve zeki olan her kadın aslında erkeğin ilgisini çekiyor. Araştıran, sorgulayan, merak eden, üreten kadın erkek tarafından daha çekici bulunuyor.