Bu zamanda babanız vermez! Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL borç para veriyor üzerine 150 TL hediye ediyor

Bu zamanda babanız vermez! Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL borç para veriyor üzerine 150 TL hediye ediyor

Acil nakit paraya ihtiyacım var diyenlere eşten dosttan borç para istemeye son verdirecek müjde! Ziraat Bankası Şubat ayı kampanyası 2023 duyurusu ile milyonlarca kişiye faizsiz taksitli nakit avans ve hediye bankkart lira müjdesi verdi.

Bu zamanda babanız vermez! Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL borç para veriyor üzerine 150 TL hediye ediyor... Bankalar müşteri sayılarını arttırmak için adeta birbirleri ile yarışırken Ziraat Bankası Şubat ayına özel yeni kampanyasını duyurdu.

"Ziraat Mobil’den müşterimiz olun, Ziraat’in Avantajlarından Faydalanın" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında cep telefonlarına Ziraat Mobil uygulamasını indiren ve mobil uygulama üzerinden ilk kez Ziraat Bankası müşterisi olan kişilere 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans çekme fırsatı sunuldu.

ZİRAAT BANKASI 10.000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu bankalarının vatandaşa sağladığı ucuz kredi destekleri büyük ilgi görmeye devam ederken Ziraat Bankası ilk kez müşteri olmaları şartı ile mobil uygulamayı indiren kişilere faizsiz taksitli nakit avans desteği sağlayacağını açıkladı. 10.000 TL'ye kadar ve 6 taksitli, Ücretsiz, Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası için başvuru şartları ise şu şekilde sıralandı:

  • Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında müşteriler 1 – 28/02/2023 tarihleri arasında teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31/03/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir
  • Kampanya tanımı kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra yapılacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans Kampanyasından kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler yararlanabilecektir.
  • Kartın açık hale gelebilmesi için ATM'lerimizden ya da POS'lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekmektedir.

Ayrıca bu kampanyaya ek olarak yine ilk kez Ziraat Mobil uygulama üzerinden müşteri olan kişilere yönelik olarak Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma imkanı da sunulacak. Yani faizsiz borç paranın yanı sıra aynı zamanda kampanyaya katılan kişiler kredi kartından yapmış oldukları harcamalarda hediye para ödülü de kazanmış olacaklar.