Burgan Bank Türkiye’de Yeni Kariyer Fırsatları! İşte Aranan Kadrolar

Burgan Bank Türkiye’de Yeni Kariyer Fırsatları! İşte Aranan Kadrolar

Burgan Bank Türkiye, çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Hangi kadrolara alım yapılacağı, başvuru şartları ve süreç hakkındaki detaylar haberimizde...

Burgan Bank, dijital bankacılık departmanında çalışacak müşteri temsilcileri arıyor. Adayların üniversitelerin dört yıllık lisans bölümlerinden mezun veya son sınıf öğrencisi olmaları gerekiyor. Bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen, 7/24 vardiya sistemine uyum sağlayabilecek, ikna ve iletişim yeteneği güçlü kişiler tercih ediliyor. Erkek adayların askerliğini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olması şart.

Network ve İletişim Yöneticisi

Uzakten çalışma imkanı sunulan bu pozisyon için, üniversitelerin Haberleşme, Bilgisayar, Elektronik veya Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar aranıyor. Büyük ölçekli ağ tasarımı, kurulumu, işletimi ve problem çözümünde en az altı yıl deneyime sahip olmak, TCP/IP, Switching & Routing, Wireless ve Network Management konularında bilgi sahibi olmak gerekiyor. CCNA, CCNP ve/veya Juniper sertifikalarına sahip adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek.

Ataşehir Şube Ticari Portföy Yöneticisi

Ataşehir şubesi için ticari portföy yöneticisi aranıyor. Adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ve bankaların kurumsal/ticari satış bölümlerinde en az beş yıl tecrübeli olmaları bekleniyor. Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, satış ve pazarlama teknikleri konusunda bilgi sahibi, analitik düşünme yeteneğine sahip kişiler tercih ediliyor. Ayrıca MS Office programlarına hakimiyet ve İngilizce dil bilgisi de aranıyor.

Denizli Şube Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi

Denizli şubesi için ticari bankacılık portföy yöneticisi pozisyonu için başvurular başladı. Adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, bankaların kurumsal/ticari satış bölümlerinde en az beş yıl deneyimli olmaları gerekiyor. İletişim becerileri güçlü, satış ve pazarlama bilgisine sahip, analitik düşünebilen adaylar tercih edilecek. Ayrıca MS Office programlarına hakim ve İngilizce bilgisi olan adaylar öncelikli olacak.

Nakit Yönetimi Yetkilisi

İstanbul’daki pozisyon için nakit yönetimi yetkilisi aranıyor. Adayların dört yıllık üniversite mezunu, tercihen nakit yönetimi ürünleri bilgisine sahip, çok iyi derecede İngilizce bilen, Microsoft Office programlarına hakim olması gerekiyor. Sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü, analitik düşünebilen, rekabetçi, enerjik ve istekli adaylar tercih edilecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular, Burgan Bank Türkiye’nin kariyer sayfası üzerinden yapılacak. Adaylar, ilgili pozisyonlar ve diğer açık ilanlar için başvurularını Burgan Bank Türkiye Kariyer sayfası üzerinden gerçekleştirebilirler.

Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen başvurun!