Carrefour indirimde Tarım Kredi Marketle yarışıyor! Dana ve kuzu kıyma kuşbaşı et fiyatlarına yüzde 16 indirim geldi

Carrefour indirimde Tarım Kredi Marketle yarışıyor! Dana ve kuzu kıyma kuşbaşı et fiyatlarına yüzde 16 indirim geldi

Tarım Kredi Market tarafından dün yapılan kırmızı ete indirim kampanyasına Carrefour da katıldı. Carrefour et fiyatlarına indirim açıkladı. Kırmızı et fiyatları kuzu kuşbası, dana kıyma, biftek, sote et fiyatları ucuzladı.

Carrefour indirimde Tarım Kredi Marketle yarışıyor! Dana ve kuzu kıyma kuşbaşı et fiyatlarına yüzde 16 indirim geldi - Dün Tarım Kredi Koop. Müdürü Hüseyin Aydın tarafından yapılan et fiyatlarına indirim açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. Piyasanın yarı fiyatına et sattıklarını açıklayan Aydın'ın indirim çağrısına uyan ilk zincir market Carrefour oldu.

Türkiye'nin en büyük zincir mağazaları arasında yer alan Carrefour SA tarafından yapılan indirim hamlesi ile dana ve kuzu kırmızı et fiyatlarına yüzde 16'ya varan indirim yapıldığı açıklandı. Vatandaşın doya doya et tüketmesi için yeni indirimler alınırken marketlerde indirim hareketine destek vermiş oldu.

CARREFOUR KIRMIZI ET FİYATLARI: KUZU KUŞBAŞI VE DANA KIYMA FİYATLARINA İNDİRİM!

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour da kırmızı et fiyatlarına indirim hareketine katıldı. Dün Tarım Kredi Koop. Başkanı Hüseyin Aydın tarafından yapılan yeni kırmızı et fiyatlarına indirim açıklaması ile Carrefour SA da harekete geçti ve kendi indirim hareketini başlattı. Kırmızı et grubunda yer alan kuzu ve dana et çeşitleri için indirimli fiyatlar ilan edildi.

carrefour-et-indiriim.jpg

CARREFOUR KUZU KUŞBAŞI VE DANA KIYMA FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU ŞUBAT 2023?

Yapılan indirimin ardından Carrefour Dana Kıyma kg fiyatı yüzde 11 indirimle 159,50 TL'ye satılırken Dana kuşbaşı et kg fiyatı ise yüzde 12 indirimle 173,50 liraya çekildi. Dana döş sarma kg fiyatı için yeni indirimli rakam 164,50 TL olurken dana but biftek almak isteyen kişilerin kg fiyatı olarak 199,50 TL ödemesi gerekiyor. Yine dana sote ve dana tas kebabı fiyatı da 199,50 TL olarak fişe yansıyacak.

carrefour-et-2.jpg

Dana sote tabaklı kg fiyatı 199,50 TL olarak uygulanırken dana kuşbaşı kg fiyatı ise 173,50 TL olarak satılmaya devam edilecek.

İndirimli ürünleri almak için CarrefourSa kartınızın olması yeterli olacak. Kartı olmayan kişilerde ücretsiz bir şekilde kasalardan bu kartı temin edebilecekler. Rekabetin artması ile diğer marketlerin de et fiyatlarına indirim açıklaması bekleniyor.