Denizbank son dakika açıkladı! Başvurusunu yapanın hesabına 20000 TL yatırılacak

Denizbank son dakika açıkladı! Başvurusunu yapanın hesabına 20000 TL yatırılacak

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte özel bankalardan peş peşe kampanya duyuruları yapılmaya devam ediyor.

Denizbank son dakika açıkladı! Başvurusunu yapanın hesabına 20000 TL yatırılacak - Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte özel bankalardan peş peşe kampanya duyuruları yapılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Denizbank 2023 yılı yeni kampanyalarını resmi olarak açıklamış oldu. Bankanın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada Denizbank'lı olan müşterilerinin 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru gerçekleştirmeleri durumunda düşük faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası tanımlanacağı bildirildi.

Denizbank yeni yıl öncesi başlattığı kampanya ile birlikte 31 Ocak 2023 tarihlerine kadar geçerli olacak kampanya koşullarını ve detaylarını da takip eden müşterileri için paylaştı.

DENİZBANK YENİ YIL İHTİYAÇ KREDİSİ

screenshot-1.png

Denizbank resmi internet sayfasında kampanyaya dair koşullarda paylaşıldı. İşte buna göre kampanya koşulları:

  • Kampanya, 30 Aralık 2022 ve 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma sürecini, ilk defa tamamlayan, yeni DenizBank’lılar faydalanabilir.
  • Müşteri olduktan sonra, belirlenen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması üzerinden, kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Kullanacağınız kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalı için 12 ayda, hayat sigortalı olarak, aylık %0,99’dan başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamamız değişkenlik gösterecektir.
  • MobilDeniz’den, DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca, tüm kanallarımızdan, avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile, kredi kullanma hakkı elde edilir.
  • MobilDeniz kanalından kullanacağınız krediler, diğer kanallarda elde edeceğiniz faiz avantajlarından, aylık %0,20 daha fazla olacaktır (Örnek; diğer kanalda %1,19 faiz alan bir müşterimiz, MobilDeniz kanalında, %0,99 faiz görebilecektir).
  • Kampanyadan, ilk kez müşterimiz olup, kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince yararlanabilir.

DENİZBANK 20000 TL KREDİ TABLOSU

screenshot-2.png

Denizbank resmi internet sayfası kampanya alanında örnek hesap tablosu da yayınlandı. Buna göre ise 20 bin TL, 50 bin TL ve 100 bin TL ihtiyaç kredisi için geri ödeme tutarı, aylık taksit ve geri diğer hesaplamalar da paylaşıldı.