Dev promosyon anlaşması imzalandı! Yapı Kredi Bankası 35 bin 950 TL ödeme yapacak

Dev promosyon anlaşması imzalandı! Yapı Kredi Bankası 35 bin 950 TL ödeme yapacak

Türkiye'de kurumların maaş promosyon anlaşmaları açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise dev promosyon anlaşması Yapı Kredi Bankası tarafından geldi.

Dev promosyon anlaşması imzalandı! Yapı Kredi Bankası 35 bin 950 TL ödeme yapacak - Türkiye'de kurumların maaş promosyon anlaşmaları açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise dev promosyon anlaşması Yapı Kredi Bankası tarafından geldi. Gündeme düşen gelişmelere göre ise maaş kurum promosyon ihalelerinde bankaların yapmış olduğu görüşmeler sonrasında rakamlarda bir bir açıklanmaya devam ediyor.

Bu etapta BOTAŞ tarafından gelen açıklamalarda Yapı Kredi Bankası ile maaş promosyonu olarak 35 bin 950 liralık bir anlaşmanın imzalandığı ifade edildi.

screenshot-1.png

Uzun süredir araştırılan BOTAŞ promosyon 2023 ihalesine dair detaylar ile ilgili bir sosyal medya hesabı tarafından müjdeli haber verildi. Zam Ajans tarafından sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre promosyon ihalesinin gerçekleştiği ve BOTAŞ çalışanlarına da Yapı Kredi Bankası tarafından toplamda 35 bin 950 lira ödeme yapılacağı ifade edildi.