Emeklilere düşük faizli kredi! Garanti Bankası emeklilere özel faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Emeklilere düşük faizli kredi! Garanti Bankası emeklilere özel faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Emekli vatandaşlara müjdeli haber bu kez Garanti BBVA'dan geldi. Garanti Bankası emekli vatandaşlara özel faiz oranı ile ihtiyaç kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu.

Emeklilere düşük faizli kredi! Garanti Bankası emeklilere özel faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor: Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca bankaların yolunu tutan vatandaşlar düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladılar.

Emekli vatandaşlara özel kredi fırsatlarını duyuran Garanti Bankası detayları internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki emeklilere özel ihtiyaç kredisinin detayları neler? Nasıl başvuru yapılır? Kredi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar?

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Bankanın sunmuş olduğu emekliye özel ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için birden fazla seçenek sunulmuştur. Buna göre Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı üzerinden kredi başvurusunda bulunabileceksiniz. Ayrıca kredi başvurusunu gerçekleştirmek için Garanti bankasının en yakın şubesine de gidebilirsiniz

10 bin TL kredi tutarı ve 12 ay vade süresi ile kredi hesaplama şu şekildedir;

  • Faiz oranı: %2,00
  • Yıllık toplam maliyet %36,0294'dür.
  • Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı: 215,00 TL’dir.

Buna göre maksimum faiz oranı %3,60 olacaktır. 10.000 TL kredi tutarı ve 36 ay vade yüzde 3,60 faiz oranı için yıllık maksimum maliyet oranı yüzde 70,3967 şeklinde olacaktır.

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

whatsapp-image-2023-01-29-at-19-53-27.jpeg

10 bin TL'lik kredi için yüzde 2,00 faiz oranı ile 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Bu şekilde taksit tutarı ise 974,87 TL olmaktadır.