Eşini uçurumdan iterek öldüren kocadan eş cinsel ilişki itirafı: Telefonundan çıplak fotoğrafları çıkmıştı!

Eşini uçurumdan iterek öldüren kocadan eş cinsel ilişki itirafı: Telefonundan çıplak fotoğrafları çıkmıştı!

Eşini Uçurumdan İtmekle Suçlanan Koca, Cinsel Eğilimleri Hakkında İtiraflarda Bulundu

Yalova'da eşi Semiha Sözer'i uçurumdan iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Erdal Necip Sözer'in mahkemede yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Duruşma sırasında, eşcinsellik iddialarının yanı sıra bir trans bireyle görüşmesine dair sorularla karşılaşan Sözer, "Avrupa'da büyüdüm, eşimin vefatından sonra 10 ay geçti, bu bir hata" dedi.

Ölümün Ardındaki Gizemli Gerçekler

Altınova ilçesinde 24 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen olayda, 34 yaşındaki Semiha Sözer, eşi Erdal Necip Sözer ile birlikte bulunduğu kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Erdal Sözer, mahkemeye verdiği ifadede, fotoğraf çekmek amacıyla kayalıklara çıktıklarını belirtirken, bilirkişi heyetinin intihar ya da kaza sonucu olmadığına dair bulguları karşısında zor anlar yaşadı. Sözer, olaydan 15 ay sonra tutuklandı ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı.

Suçlamaların Gölgesinde Kalan Evlilik

Erdal Sözer, eşiyle tanıştıkları düğünden sonra Almanya'dan Türkiye'ye yerleştiğini ve evliliklerinin oldukça normal geçtiğini savundu. "Küçük tartışmalarımız vardı, ama bunlar evlilikte olağan şeyler" diyerek kendisini savunan Sözer, "Hiçbir aldatma ya da büyük bir kavga yaşamadık" ifadesini kullandı. Ancak, mahkemede gösterdiği tutum, ailenin ve tanıkların ifadeleriyle çelişki gösterdi.

Cinsel Eğilimler ve İtiraflar

Mahkeme başkanı, Sözer'e eşcinsellik iddialarını sorduğunda, "Böyle bir şeyi saklamazdım. Görüştüğüm kişi kendisini farklı tanıttı" yanıtını verdi. Ayrıca, kendisine ait çıplak fotoğrafların bulunduğu bilgisini de yalanlamadı. "Bu fotoğraflar geçmişteki bir ilişkiye aitti, tarihi kontrol edebilirsiniz" dedi.

Ailenin Şok Edici Açıklamaları

Semiha Sözer'in annesi Selma Dursun, kızı ile damadı arasındaki sorunları dile getirirken, "Damadı, uzaktan akraba olduklarını iddia ediyor, ama gerçek çok farklı" ifadelerini kullandı. Aile, damadının önceki ifadelerinin çelişkili olduğunu ve olayın cinayet olduğunu savundu.

Avukatın Vurgusu: Kaza Değil Cinayet

Duruşmada hazır bulunan avukat Eyyüp Kaplan, olayın bir kaza olmadığını belirterek, "Şüphelinin birden fazla çelişkili ifadesi var. Evlilikteki mutluluğunu göstermeye çalışırken, tanık anlatımları ve maktulün mesajları durumu yalanlıyor" dedi. Olay günü, daha önce kayalıklardan düşme haberi okuyan Sözer’in, bu bilgiyi kullanarak planlı bir cinayet işlediği öne sürüldü.

Gelecek Duruşma ve Adalet Arayışı

Mahkeme, davanın devamında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve yer tespiti yapılmasına onay verdi. Semiha Sözer’in ailesi, adaletin yerini bulmasını ve damatlarının gerçek yüzünün ortaya çıkmasını istiyor. Dava, ilerleyen tarihlerde yeniden görülecek.esini-ucurumdan-iterek-olduren-kocadan-es-cinsel-17867943-574-m.webpesini-ucurumdan-iterek-olduren-kocadan-es-cinsel-17867943-2709-m.webpesini-ucurumdan-iterek-olduren-kocadan-es-cinsel-17867943-4697-m.webpesini-ucurumdan-iterek-olduren-kocadan-es-cinsel-17867943-7407-m.webp