Ev hayali kuranlar dikkat! Halkbank ucuz mu ucuz ev ilanı koydu! Anahtar fiyatına ev

Ev hayali kuranlar dikkat! Halkbank ucuz mu ucuz ev ilanı koydu! Anahtar fiyatına ev

Gayrimenkul satış sitesi üzerinden duyuruda bulunan Halkbank devam eden konut ihalelerinin yanı sıra ilanda yer alan evlere yer verdi.

Milyonlarca kişinin en büyük hayallerinden birisi de ev sahibi olmaktır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler özellikle de artan konut fiyatlarının ardından bu hayallerini ertelemek durumunda kalsa da bankaların icralık ev ilanlarına sık sık göz atılmaya devam ediyor. Ev ilanı bu defa Halkbank'tan gelirken fiyatlar oldukça dikkat çekti.

Gayrimenkul satış sitesi üzerinden duyuruda bulunan Halkbank devam eden konut ihalelerinin yanı sıra ilanda yer alan evlere yer verdi. Yükselen enflasyon ve dolar kuru nedeniyle vatandaşların alım gücü git gide düşerken ev hayalleri ertelenmek durumunda kalmıştı. KOnut fiyatlarının malzeme fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle artması dikkat çekerken en düşük evin 1 milyon TL olması ne yazık ki vatandaşı bir süre daha kirada oturmak durumunda bırakmıştı.

HALKBANK SATIŞA ÇIKAN EVLER

Yaşanan fiyat artışlarının ardından uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanları sitelerine de göz atmaya devam ediyor. Bankalar tarafından ihale yoluyla satışa çıkan bu evler arasında her fiyata uygun konut bulunurken Halkbank tarafından yapılan konut duyurusu dikkat çekti.

İnternet sitesi üzerinden ihalesi devam eden evlerin paylaşımını yapan Halkbank konutlarıyla dikkat çekti. Halkbank tarafından yayınlanan ihalesi devam eden konutlar arasında Mardin'de bulunan bir evin 182 bin TL'ye satışa çıktığı görüldü. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar detayları görüntülemek istedi.

182 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKTI!

Mardin'de 182 bin TL'ye satışa çıkan ev merak konusu olurken özellikle de yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatini Halkbank ev ilanları çekti. Bu ihaleye katılabilmek ve satışa çıkan evi satın alabilmek için kişilerin Gayrimenkul Satış Şartnamesinin imzalaması, aynı zamanda en yakın Halk Bankası A.Ş. Şubesine gerekli belgeler ile beraber başvuru yapması gerekiyor. Şartnamelere Halk bankası internet sitesi üzerinden ulaşabilir ve anında ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.

screenshot-6-21.jpg