Evlilik hazırlığı yapan çiftlere o bankadan müjde: Çeyiz hediye ediyor!

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere o bankadan müjde: Çeyiz hediye ediyor!

Akbank, evlilik hazırlığında olan çiftlere büyük bir sürpriz yaparak "Çeyiz Çekilişi" kampanyasını başlattı. Bu kampanya ile çiftler, birbirinden değerli çeyiz hediyeleri kazanma şansı elde edecek. Kampanya, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek.

Çeyiz Çekilişi Kampanyası Detayları

Akbank, düğün hazırlıkları yapan çiftlere destek olmak amacıyla özel bir çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken Akbank Mobil uygulamasını kullanmak. Kampanyaya katılan çiftler, çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar.

Akbank Mobil Üzerinden Katılım

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, 31 Temmuz'a kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden çekiliş kampanyasına katılanlar, kampanya kapsamındaki işlemleri yaparak çekilişe katılma hakkı elde edecekler. Ayrıca, Akbank Mobil'i ilk kez kullanan müşteriler, Akbank Mobil'in üçüncü yılına özel olarak ekstra beş çekiliş hakkı daha kazanacaklar.

Kazanılacak Çeyiz Hediyeleri

Çeyiz çekilişi kampanyasında verilecek hediyeler oldukça çeşitli ve değerli. Kazanılacak hediyeler arasında şunlar bulunuyor:

  • Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL Beyaz Sıcak Hava Fritözü
  • Dyson gen5detect Kablosuz Süpürge
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge
  • Teknosa'dan 100 bin liralık hediye çeki

Kampanya Katılım Şartları

Kampanyaya katılmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip gerekli işlemleri tamamlamak yeterli olacak. Katılım için son tarih 31 Temmuz 2024. Bu tarihe kadar kampanyaya katılan çiftler, çekilişle belirlenen hediyeleri kazanma şansına sahip olacaklar.