Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? 5-6 Ekim yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu raporu!

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? 5-6 Ekim yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu raporu!

Hafta sonu hava durumu ile ilgili merak edilenler, özellikle 5-6 Ekim tarihlerindeki hava koşulları üzerine yoğunlaşıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde hava nasıl olacak? Yağmur bekleniyor mu? İşte il il hava durumu raporu.

Ankara'da Hava Durumu
Ankara'da 4 Ekim Cuma günü hava güneşli ve sıcaklık 27 derece olarak ölçülüyor. 5 Ekim Cumartesi günü, sıcaklık 29 dereceye yükselebilir ve hava yine güneşli bir şekilde devam edecektir. Pazar günü, yani 6 Ekim'de ise hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık yine 29 derece civarında kalacaktır. Hafta sonunun ardından, 7 Ekim Pazartesi günü de güneşli bir hava bekleniyor, sıcaklığın ise 26 derece olması öngörülüyor. Salı günü içinse hava bulutlu, sıcaklık ise 21 dereceye düşecektir.

İstanbul'da Hava Durumu
İstanbul'da 4 Ekim Cuma günü hava parçalı bulutlu, sıcaklık ise 29 derece civarında seyrediyor. 5 Ekim Cumartesi günü, sıcaklık 32 dereceye kadar çıkacak ve hava yine parçalı bulutlu kalacak. Ancak 6 Ekim Pazar günü için farklı bir tablo söz konusu. O gün sağanak yağmur bekleniyor ve sıcaklık 29 derece seviyesinde olacaktır. Bunun ardından, 7 Ekim Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklık 22 dereceye düşecektir. 8 Ekim Salı günü ise güneşli bir havanın hakim olması bekleniyor, sıcaklık 23 derece olarak tahmin ediliyor.

İzmir'de Hava Durumu
İzmir'de 4 Ekim Cuma günü güneşli bir hava bekleniyor ve sıcaklık 30 dereceyi bulacak. 5 Ekim Cumartesi günü de hava güneşli kalacak ve sıcaklık 31 dereceye yükselebilir. 6 Ekim Pazar günü, hava yine güneşli olacak ve sıcaklık 30 derece civarında kalacaktır. 7 Ekim Pazartesi günü için hava parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor ve sıcaklık 27 derecede kalması bekleniyor. 8 Ekim Salı günü ise tekrar güneşli bir hava bekleniyor, sıcaklık ise 28 dereceye yükselebilir.

Sonuç
5-6 Ekim tarihlerinde, İstanbul'da sağanak yağmur beklenirken, Ankara ve İzmir'de daha sıcak ve güneşli bir hava hakim olacak. Hava durumu ile ilgili güncel bilgileri takip ederek, hafta sonunuzu planlayabilirsiniz.