Halkbank 0.99 faizle 60 ay vadeli 40.000 TL kış destek kredisi verecek! İşte başvuru şartları

Halkbank 0.99 faizle 60 ay vadeli 40.000 TL kış destek kredisi verecek! İşte başvuru şartları

Destek kredisi paketlerini peş peşe açıklamaya devam eden Halk Bankası kış kredisi paketi ile yoğun ilgi görüyor. Halkbank yalıtım kredisi nedir, başvuru şartları neler kimler kredi çekebilir?

Halkbank 0.99 faizle 60 ay vadeli 40.000 TL kış destek kredisi verecek! İşte başvuru şartları... Kamu bankası olarak öne çıkan Halk Bankası "Önce Halk, sonra banka" sloganının hakkını verecek yeni kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında vatandaşa kış aylarını daha rahat geçirmesini sağlayacak yeni destek kredisi verileceği ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından yapılan açıklama ile duyurulan destek kredisi paketi kapsamında 60 ay vadeli kredinin yüzde 0,99 faiz oranı ile kullanılabileceği ilan edildi. Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişiler başvuru işlemlerini tüm Halkbank şubeleri üzerinden yapabilecekler.

HALKBANK YALITIM KREDİSİ NEDİR, 0.99 FAİZ ORANI İLE KAÇ TL KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

Halk Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan kredi duyurusu ile 60 ay vadeli kış kredisi başvuru ekranı açıldı. Yayımlanan kredi paketi ile Halkbank "Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılması sağlamak ve sürdürebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilerimize yönelik oluşturulan ihtiyaç kredisi ürünümüzdür" denilerek ısı yalıtımı için destek kredisi verileceği ilan edildi. Kredi üst limiti 50 bin TL olarak belirlendi.

halkbank-kredi-ehsapalam.jpg

HALKBANK KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER DESTEK KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Yapılan açıklama kapsamında;

Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri,

Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı için destek kredisi verileceği ilan edildi.

Kredi çekmek isteyen kişilerin Apartman /Site yönetimi bulunan konutlarınız için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterinin bankaya ibraz edilmesi zorunlu tutuldu.

Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasını ibraz eden kişiler düşük faizli destek kredisi çekebilecekler.