Halkbank'tan memurlara özel destek kredisi! 50.000 TL nakit para şakkadanak hesapta

Halkbank'tan memurlara özel destek kredisi! 50.000 TL nakit para şakkadanak hesapta

Memurlara özel yeni destek kredisi açıklaması yapan Halkbank memur kredisi için başvuru ekranı açıldı. En uygun ihtiyaç kredisi teklifi onlara yapıldı.

Halkbank'tan memurlara özel destek kredisi! 50.000 TL nakit para şakkadanak hesapta.... Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni destek kredisi paketlerini peş peşe açıklarken bu paketlerden biri de memurlara özel olarak sunulan Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi paketi oldu.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen memurlar için aylık faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklanırken kredi üst limiti ise maaşa göre belirlenecek. 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen memurlara ise 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketinden yararlanma imkanı sunulacak. Memur olanların cebi rahatlayacak.

HALKBANK'TAN KAMU ÇALIŞANLARINA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Düzenlenen kampanya hakkında açıklama yapan banka "Kamuda çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL'ye kadar sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür" diyerek memurlara ve kamu çalışanlarına özel 100 bin TL limitli destek kredisi verileceğini ilan etti.

halk-kredi-heaplama.jpg

Düzenlenen kampanyanın faiz oranları için ise "Dilerseniz, 25.000 TL'ye kadar tutarlarda faiz oranı 1,79%, 25.001 TL ve üzeri tutarlar için faiz oranı 1,89%’dan başlayan faiz oranıyla kullanabilirsiniz" denilerek kredi limitine göre en düşük faiz oranının yüzde 1.79 olarak uygulanacağı ifade edildi. Kredi paketinden yararlanmak isteyen memurlar için kredi üst limiti ise 100.000 TL ile sınırlandırıldı.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için ise başvuru kolaylığı da sağlandı. Kamu çalışanı olma zorunluluğu getirilen kampanyadan yararlanmak isteyen çalışanlar Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen yapabilecekler. Yine isteyen kamu çalışanları kendilerine en yakın Halkbank şubesi üzerinden de başvuru yapabilecekler.