Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı fotoğraf karesinden silerek paylaştı! Neler oluyor?

Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı fotoğraf karesinden silerek paylaştı! Neler oluyor?

Sevilen oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı arasında yeni yılda başlayan ilişki magazin basınına damga vurdu. Söyledikleri her cümle attıkları her adım ile ön plana çıkan çift bu kez ayrılıyor mu? soruları ile gündemde yer buldu. İşte detaylar…

Hande Erçel sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda bütün gece yanında yer alan sevgilisi Hakan Sabancı'nın yer aldığı kısmı sildi. Ardından o kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bu detayı fark eden dikkatli takipçileri Hande Erçel'in bu hamlesinin arka planında ayrılık iddiasını gündeme getirdi.

ANNESİ İLİŞKİYE ONAY VERMEMİŞ!

Oyunculuk kariyerindeki başarısı kadar özel hayatıyla da ön plana çıkan Hande Erçel iş insanı Hakan Sabancı ile ilişki yaşamaya başladığında daha çok popüler hale geldi. Artık magazin haberlerinde ilk sırada yer alıyordu. Çiftin ilişkisi ilk kez havalimanında ortaya çıkarıldı. Üstelik söylenene göre müstakbel kaynanası Arzu Sabancı bu ilişkiye onay vermemişti.

Tüm bu iddiaları yalanlayacak son gelişme müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte yer aldığı düğün karesi ile ispatlandı. O gece tüm aile birlikte eğlenmişlerdi. Gecenin sonunda Hande Erçel'in yaptığı sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı.

ABLA-KARDEŞ DERİN YIRTMAÇ DETAYLI ELBİSELERİ OLAY OLDU!

hande-ercel-sevgilisi-hakan-sabanciyi-fotograf-karesinden-silerek-paylasti-neler-oluyor-2.jpg

Hande Erçel katıldığı düğünde uzun yırtmaçlı lila rengi bir elbise tercih etti. Hakan Sabancı'nın ailesi, arkadaşları ve başarılı oyuncu Hande Erçelde o düğünde yerini aldı. O özel düğünde ablası Gamze Erçel'de yer alıyordu. Gamze Erçel kendi sosyal medya hesabı üzerinden eşi, kendisi, kardeşi Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı'nın yer aldığı dörtlü kareyi paylaştı.

Hande Erçel gece bitiminde katıldığı organizasyona dair çektiği tüm kareleri tek tek paylaştı. O karelerde ablasıyla birlikte verdiği pozlarda yer alıyordu. Hem kendisinin hem ablasının güzelliği göz kamaştırdı. Fakat ilginç bulunan bir detay yer alıyordu. Paylaştığı bir karede Hakan Sabancı'ya doğru dönüp baktığı o resmin yarısını silmişti.

ÇİFT AYRILIYOR MU?

Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'nın beğenmediği fakat kendisinin güzel bulduğu kareleri keserek paylaşmakta çareyi bulmuştu. Paylaşılan karelerin altına ise şu yorumlar gecikmedi:

“Sabancı tırnak yiyor gibi” , “Hakan'ın el detayı oldular bunlar galiba” , “Hakan'ın suçu ne neden kestin adamı” , “Hande bu oğlanın yarısı nerede?”