Hayat Devam Ediyor dizisiyle bilinen Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Patrick'ten hamile!

Hayat Devam Ediyor dizisiyle bilinen Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Patrick'ten hamile!

Ünlü ve çok konuşulan Meltem Miraloğlu'ndan yeni bir haber geldi. Hamile olduğunu duyuran Miraloğlu daha önce 5 kez tüp bebek denemesi yaptıklarını dile getirdi.

Hayat Devam Ediyor dizisiyle akıllara kazınan Meltem Miraloğlu daha sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelmişti. Oyunculuğu ile adından söz ettiren Miraloğlu sonrasında kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile yaptığı evliliğiyle gündeme gelmişti. Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk geline hayat veren Miraloğlu sonrasında özel hayatında yaptığı tercihlerle sosyal medya hesabından eleştiri yağmuruna tutulmuştu .

Ünlü ve çok konuşulan Meltem Miraloğlu'ndan yeni bir haber geldi. Hamile olduğunu duyuran Miraloğlu daha önce 5 kez tüp bebek denemesi yaptıklarını dile getirdi. Oyunculuğunun ardından kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile evlenme kararı alarak ABD'ye yerleşen Miraloğlu hamile olduğunu duyurdu.

MİRALOĞLU ANNE OLUYOR!

Eşi Patrick ile 5 kez tüp bebek denemesi yaptıklarını açıklayan Miraloğlu hamile olduğu müjdesini paylaştı. Sosyal medyada uzun sürenin ardından yeniden gündeme gelen Miraloğlu'nun hamile olduğu haberini Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay açıkladı. Daha önce kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlendiğini de Onur Akay duyururken Akay bu defa Miraloğlu'nun hamile olduğunu dile getirdi.

BEŞİNCİ TÜP BEBEK DENEMESİ SONUÇ VERDİ!

Meltem Miraloğlu'nun 5 kez tüp bebek denemesinin ardından hamile olduğunu açıklayan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay başarılı oyuncunun evliliğini de ilk duyuran isim olmuştu. 2019 yılında eşi Patrick Grady ile evlenen Miraloğlu evlendiği yıl çocuk denemeleri yaparken başarılı oyuncunun ilk tüp bebek denemesinde hamileliğin oluşmadığını ikinci, üçüncü ve dördüncü denemelerinde ise sürekli düşükle sonuçlandığı belirtildi.

Şimdi 36 yaşında olan Meltem Miraloğlu 84 yaşındaki eşi Patrick Grady ile beşinci kez denedikleri tüp bebek tedavisinin bu defa sonuç verdiği ve Miraloğlu'na 2 Ocak tarihinde embriyo transferi yapıldığı ortaya çıktı.