İnternet abonelik fiyatlarında artış: O tarihten itibaren yeni fiyatlar geçerli!

İnternet abonelik fiyatlarında artış: O tarihten itibaren yeni fiyatlar geçerli!

TürkNet, uzun süredir sabit kalan internet abonelik ücretlerinde önemli bir artışa gidiyor. Şirketin resmi açıklamasına göre, taahhütsüz internet abonelikleri 15 Temmuz itibarıyla 399,90 TL'den 499,90 TL'ye çıkacak.

Yeni Fiyatlandırma Detayları

TürkNet'in internet hizmetlerindeki bu fiyat değişikliği, mevcut aboneleri ve yeni müşterileri de etkileyecek şekilde tasarlandı. "12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı" kampanyası kapsamında, kullanıcılar 1 yıllık abonelik ücretini 399,90 TL olarak ödeyebilecekler. Ancak, bu kampanyanın 15 Temmuz'dan sonra yeni abonelere uygulanmayacağı belirtiliyor.

Özellikle mevcut aboneler için önemli bir değişiklik olan bu zamlı fiyatlandırma, 399,90 TL'den geçerli olan sabit fiyat avantajının sona erdiğini işaret ediyor. Yeni aboneler ise ilk üç aylık dönemde eski fiyattan yararlanabilecekler; sonrasında ise 499,90 TL olan yeni ücretlendirmeyle karşılaşacaklar.

Sosyal Medyada Tepkiler Yükseliyor

TürkNet'in fiyat artışına ilişkin sosyal medyada yoğun tepkiler yükseliyor. Kullanıcılar, uzun süredir sabit kalan ücretlerin artışına tepki gösterirken, şirketin kararına dair çeşitli görüşler dile getiriliyor. Hizmet kalitesi ve maliyet arasındaki denge konusundaki tartışmalar da sürüyor.