iPhone 15 Pro Max tanıtımı yapıldı! Bu özellikler hiç bir iPhone'da yok! İşte yeni iPhone 15 Pro Max'ın özellikleri...

iPhone 15 Pro Max tanıtımı yapıldı! Bu özellikler hiç bir iPhone'da yok! İşte yeni iPhone 15 Pro Max'ın özellikleri...

Adeta bir dünya markası haline gelen Apple telefonlarına yenilik ekleyerek iPhone 15 Pro Max tanıtımını yaptı. iPhone severleri sevindiren yeni tasarımını ve görüntüsünü de sevenleriyle paylaştı.

Dünyada milyarlarca satış gerçekleştiren Apple laptop, tablet ve airpods tasarımlarının yanında neredeyse dünyanın bir çok ülkesine satışını gerçekleştirdiği iPhone telefon modellerini yeniledi.

iphone-15-pro-max-kamera-cikintilari-boyut-belli-oldu.jpg

iPhone 15 Pro Max tanıtımı yapıldı! Bu özellikler hiç bir iPhone'da yok! İşte yeni iPhone 15 Pro Max'ın özellikleri...- En yeni haliyle karşımıza çıkan iPhone 15'in iç özellikleri ve dış model görüntüsü apple tarafından hayranlarıyla paylaşıldı. Her yıl çıkışını yapmasının ardından satış patlaması yaşayan iPhone'un yeni modelinin özellikleri nedir? İşte iPhone 15 Pro Max'in tüm özellikleri...fp0sw-8aiay2tye.jpg

İPHONE 15 PRO MAX'İN DİĞERLERİNDEN FARKLI ÖZELLİKLERİ

iPhone telefonlarının kameralarının dış çıkıntıları eleştirilerinin ardından iPhone 15 Pro Max'te özellikle bu dış görünüm üzerine çalışmalar yapıldı. iPhone 14 Pro Max modelinde kamera çıkıntı boyutları 4,18 mm boyutundaydı. iPhone 15 Pro Max modelinde ise 3,6 mm boyutunda olacak.fp0syouaqaa0zjn.jpg​​​​​​​

iPhone 15 Pro Max için boyutlar şu şekilde olacak:

fp0sao5aiaai3eu.jpg

  • yükseklik: 129,9 mm
  • genişlik: 76,7 mm
  • kalınlık: 8,3 mm
  • kamera çıkıntıları: 3,6 mm
  • toplam kalınlık: 11,84 mmfp0szokakaauo5x.jpg​​​​​​​

Teknik özellikler konusunda henüz fazla bir detay bulunmasa da seri için genel olarak Bionic A16 işlemcisi ve Wi-Fi 6 ve Qualcomm X70 modem kullanacağı konusunda haberlerle gündemde.