İş Bankası imzayı attı 2023 güncellemesi geldi! 27.000 TL promosyon tek seferde peşin ödenecek

İş Bankası imzayı attı 2023 güncellemesi geldi! 27.000 TL promosyon tek seferde peşin ödenecek

İş Bankası promosyon sözleşmesi için yeni güncellemesini duyurdu. Maaş promosyonu için kurumlarla anlaşmalar devam ederken tam 27 bin TL değerinde yeni anlaşma açıklandı.

İş Bankası imzayı attı 2023 güncellemesi geldi! 27.000 TL promosyon tek seferde peşin ödenecek - 2023 yılı için açıklanan memur ve emekli maaşı zam oranı rekor seviyeye ulaşırken açıklanan rakam bankaları da heyecanlandırdı.

Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeni ile bu sene asgari ücret, memur ve emekli maaşına yüksek zam yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 2023 asgari ücret zam oranı yüzde 54,6 olarak açıklanmış ve 8 bin 506 liraya yükseltilmişti. Milyonlarca memur ve emeklinin zam oranı ise önce yüzde 25 olarak açıklanmış sonrasında yapılan güncelleme ile yüzde 30 seviyesine çekilmişti.

İŞ BANKASI YENİ PROMOSYON SÖZLEŞMESİ İMZALADI!

Maaşların yükselmesi ile bankaların promosyon tekliflerinde de yükseliş yaşanmıştı. Özellikle de memurlara yönelik olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilere yönelik olarak ödenen promosyon rakamlarında rekor yükselişlere gidilmişti. Özel bankalar ve devlet bankaları resmi kurum ve kuruluşların maaş anlaşmalarını almak için açılan ihalelere yoğun ilgi gösterirken bu tekliflerden biride İş Bankası tarafından verildi.

İş Bankası tarafından atılan imza ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personeline ödenecek maaş promosyonu rakamı 27 bin TL olarak ilan edildi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personeli olarak çalışan 3 bin 714 personel ve akademisyen atılan imzalar kapsamında 15 Nisan 2023 tarihine kadar hesaplarına yatırılmak üzere 27 bin TL promosyon alacak. Promosyon ödemesine hak kazanmak için personelin tek yapması gereken 3 sene boyunca maaşlarını İş Bankası şubelerinden almak üzere düzenlenen promosyon sözleşmesini imzalamak olacak.