İş Bankası mobil uygulamasını indirene 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans verecek

İş Bankası mobil uygulamasını indirene 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans verecek

Bankaların yeni kampanyaları ile vatandaşlara yeni pek çok fırsat sunuldu. Bu bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası mobil uygulamasını indiren kişilere faizsiz 10 bin TL para çekme imkanı sunuldu.

İş Bankası mobil uygulamasını indirene 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans verecek - Türkiye'nin ilk özel bankası olmasının yanı sıra en büyük bankaları arasında yer alan İş Bankası müşterilerine özel yeni kampanyasını duyurdu.

Düzenlenen yeni kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olmak için başvuru yapan kişilere yönelik olarak yeni fırsat sunuldu. Akıllı cep telefonu olan kişiler düzenlenen kampanyadan yararlanmak için İş Bankası mobil şubesini cep telefonlarına indirerek başvuru yapabilecekler.

İŞ BANKASI AKILLI CEP TELEFONU OLANLARA DUYURDU!

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası mobil üzerinden müşterisi olan kişilere yönelik olarak yeni kampanyasını duyurdu. Düzenlenen kampanya hakkında yapılan açıklamada "İş Cep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla 10.000 TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığı ve doğalgaz faturası ödemelerinizde ayda 100 TL’ye kadar %10, toplamda 500 TL'ye varan indirim sizleri bekliyor. Üstelik 1 yıl ücretsiz Havale/EFT fırsatı ve ücretsiz 1 yıllık Blu TV aboneliği ile İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İş Cep’te" ifadelerine yer vererek yeni kampanyasını duyurdu.

is-cep-firsati.jpg

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişilerin 31 Ocak 2023 tarihine kadar İş Bankası mobil şube uygulamasını indirerek uzaktan müşteri edinimi adımı ile ilk kez İş Bankası müşterisi olmaları yeterli olacak. Kullanılacak olan faizsiz taksitli nakit avans için belirlenen limit 10 bin TL ile sınırlandırılırken en fazla 5 ay vadeli olarak kullanılabilecek. Sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyası sadece İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerli olacak. Başvurusu onaylanan kişiler en düşük 300 TL en yüksek 10 bin TL nakit para çekebilecekler.