İŞKUR üzerinden EGM Polisevi kamu işçi alımı yapılacak! En az Lise mezunu personel alımı!

İŞKUR üzerinden EGM Polisevi kamu işçi alımı yapılacak! En az Lise mezunu personel alımı!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçi alımı ilanına göre, en az İlköğretim mezunu kamu işçi alımı yapılacağı açıklandı. Adaylarda aranan şartlar, başvuru bilgileri ve kontenjan bilgisi açıklandı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu işçi alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü Polisevi Müdürlüğü’ne işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte EGM kamu işçi alımı detayları…

Kamu işçi alımı kontenjan bilgisi

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polisevi Müdürlüğü’ne kamu işçisi alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü Çanakkale Polisevi Şube Müdürlüğü İşletmesi’ne daimi/tam zamanlı 1 personel alımı yapılacak.2146.jpg

Başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanına göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir. Bunun yanı sıra kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması gerekir. Ayrıca adayların en az İlköğretim mezunu olması ve 18 yaşını tamamlamış olması gerekir. EGM Polisevi Müdürlüğü personel alımı tam zamanlı ve kadrolu bir şekilde istihdam edilecek. Yayımlanan ilana göre personelin çalışma saatleri 13.00- 21.00 olarak belirtilmiştir. Ayrıca personel için asgari ücretin yüzde 50’sinden daha fazla ücret ödemesi yapılacağı da belirtildi. Peki, özel şartlar nelerdir?

Adaylarda aranan özel şartlar nelerdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Evi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek Pide Ustası mesleği için en az 2 sene deneyime sahip olmak gerekir. (Pide ustası meslek kodu ile talep edilen deneyim süresi kadar Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek gerekir)

Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polisevi Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak amacıyla kamu işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar için başvuru tarihi 3 Nisan 2023 tarihinde başladı ve adayların en geç 7 Nisan 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. İŞKUR üzerinden daha önce başvuru yapmamış vatandaşların İŞKUR sistemine kayıt olması gerekmektedir.

İŞKUR ilan numarası: 0000742491