Kadınlar aşkını 5 adımda ele veriyor! Sadece sevdiği erkeğe yaptıklarını duyunca şaşıracaksınız!

Kadınlar aşkını 5 adımda ele veriyor! Sadece sevdiği erkeğe yaptıklarını duyunca şaşıracaksınız!

Kadınların bir erkeği sevmeye başladığında ve aşık olduğundaki hareketleri bir anda değişiyor. Sevgisini hissettirme çabaları özellikle aşık olduğunda fark ediliyor. Sadece 5 adımda kadınları çözmek isteyenler için püf noktalar paylaşıldı.

Kadınların sadece sevdiği kişiye yaptığı farklı hareketler onları ele veriyor. Bu eylemler elbette ki kişiden kişiye göre değişebiliyor. Her kadının sevdiği kişi için kendince benimsediği ortak noktalar 5 başlık altında bir araya getirildi. İşte kritik 5 detay…

1.GÜVEN İÇİNDE HİSSEDERLER!

Kadınlar sevdikleri kişiye güvenebilirler. Yalnızca aşık oldukları adamın yanında savunmasız hale gelebilirler. Onlar için yargılanma korkusu yoktur. Şüpheleri ve güvensizlikleri ortadan kalkar. Reddedilmekten korkmazlar. Sevdikleri erkeğin yanında savunmasız ve kendilerini açık hissetmeleri aslında güven duydukları ve kendilerini duygusal olarak yakın hissettikleri anlamına gelir.

2.BİRLİKTE VAKİT GEÇİRMEK İSTERLER!

kadinlar-askini-5-adimda-ele-veriyor-sadece-sevdigi-erkege-yaptiklarini-duyunca-sasiracaksiniz.png

Kadınlar sevdikleri kişiyle kaliteli vakit geçirmek isterler. O süreçte sadece arkadaşlık bağından beslenerek akşam yemekleri ya da film geceleri düzenlemek isteyebilirler. Bu süreçte birlikte zaman geçirmek duygusal bağı güçlendirmenin ve deneyim kazanmanın bir yoludur.

3.FİZİKSEL TEMAS BAĞIMLILIĞI BAŞLAR!

Kadınlar sevdikleri kişiye sarılmayı isterler. Dokunmak ve yakın durmak içten gelen bir tavır olur. Sevdiği erkeğe şefkat göstermek, fiziksel olarak elini tutmak ya da sarılmak gibi hareketle derin bir sevgi olduğunun işaretidir.

4.ERKEĞE DUYGUSAL DESTEK SUNAR!

Kadınlar her zaman sevdikleri erkek için duygusal destek sunar. Zor günlerinde dinleyicisi ve cesaret vericisidir. Her zaman için ağlanacak bir omuz olma konumuna gelirler. Destek olabilmek onlar için duygusal bağ kurabilmeyi güçlendirir. Partnerinin iyi olduğunu ve onu önemsediğini de bu şekilde göstermek ister.

5.ORTAK HOBİLER EDİNME İSTEĞİ!

Kadınlar, erkeklerin yaptığı şeyleri yapmaktan hoşlanır. Bu yeni bir hobiye atılmak, yeni aktiviteler edinmek olabilir. Amaç sevdiği kişiyle eğlencesini de paylaşabilmektir ve ortak bir ilgi alanı oluşturabilmektir. İlgi alanı ile bağlantı duygusu oluşturulabilir. Bu kişiler birbirleriyle olan ilişkilerini ve tercihlerini ortak bir paydada derin bir anlayış ile bir araya getirip daha da geliştirebilir.