Kartal Uçtu, Hatay Düştü! Beşiktaş'tan 5 Gollü Darbe: Süper Lig'e Veda Eden İkinci Takım Belli Oldu!

Kartal Uçtu, Hatay Düştü! Beşiktaş'tan 5 Gollü Darbe: Süper Lig'e Veda Eden İkinci Takım Belli Oldu!

Beşiktaş Kasırgası Hatay’ı Süpürdü! 5-1’lik Şok Sonuçla Ligden Uçurdular! Kara Kartal yeniden doğdu, Hatayspor yerle bir oldu! Süper Lig'de kabus gibi gece…

İlk Gol Hatay’dan Geldi, Ama Sonrası Tam Bir Felaketti!

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Vodafone Tüpraş Stadı’nda futbolseverler adeta bir gol fırtınasına tanıklık etti. Lige tutunma mücadelesi veren Hatayspor, Beşiktaş karşısında erken gelen golle umutlandı ama bu umut, kısa sürede kabusa dönüştü. Abdulkadir Parmak’ın golüyle öne geçen konuk ekip, sonraki dakikalarda adeta yok oldu! Beşiktaş ise, 1-0 geriye düştüğü mücadelede vites yükseltti, Hatay’ı silindir gibi ezdi geçti.

İmmobile: “Ben Geldim, Gol Geldi!”

Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı Ciro Immobile, geceye damgasını vurdu. Penaltı tanrısı gibi sahaya çıkan golcü, tam 3 golle hat-trick yaptı! 36. dakikada ilk penaltısını gole çeviren yıldız oyuncu, ikinci yarıda VAR yardımıyla kazanılan penaltıda yine ağları sarstı. Yetmedi… 59. dakikada Rashica'nın ortasını ağlara bırakarak şovunu tamamladı. Tribünler ayakta, Hatayspor ise darmadağın!

Rafa Silva’dan Füze, Arroyo’dan İlk Darbe!

Kartal’ın baskısını kaldıramayan Hatayspor, gol yağmuruna tutuldu. Rafa Silva, ceza yayı üzerinden gönderdiği füze gibi şutla tabelayı 3-1 yaptı. Dakikalar ilerledikçe Hatay savunması çözüldü, savruldu, yok oldu. 78. dakikada sahneye çıkan Arroyo, Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydederek maçın fişini çekti.

Hatay İçin Hüzünlü Veda: Süper Lig Defteri Kapanıyor

Bu sonuçla birlikte 19 puanda kalan Hatayspor’un Süper Lig macerası matematiksel olarak da sona erdi. Ligin bitimine 5 hafta kala küme düşen ikinci takım olan Akdeniz ekibi, sahadan hem farklı mağlubiyet hem de vedayla ayrıldı.

Solskjaer’ın Kartalı Yeniden Doğdu!

Maça damga vuran bir diğer detay ise teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in dokunuşları oldu. Alex Oxlade-Chamberlain’i kenarda başlatan Norveçli teknik adam, sahaya sürdüğü Emrecan Terzi ile hem taktik zekasını hem de gençlere verdiği değeri ortaya koydu. Emrecan’ın asist katkısıyla Beşiktaş, maç boyunca oyunun kontrolünü elden bırakmadı.

Tribünler Sessiz, Skor Gürültülü!

Tüpraş Stadı’nda boş kalan koltuklar dikkat çekse de, sahadaki skor taraftara gelecek haftalar için umut pompaladı. Bu galibiyetle puanını 52’ye çıkaran Beşiktaş, üçüncülük yarışında yeniden devreye girdi.

kume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-271-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-734-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-2975-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-3540-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-6519-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-6566-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554237-9902-m.webpkume-dusen-ikinci-takim-belli-oldu-besiktas-18554238-1585-amp.webp

Sırada Dev Derbi: Fenerbahçe - Beşiktaş!

Kartal, moral bulduğu bu zaferin ardından gözünü dev derbiye çevirdi. Gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak olan siyah-beyazlı ekip, bu çıkışı Kadıköy’de taçlandırmak istiyor.