Kredi almanın en kolay yolu o bankada! 5 dakikada 70.000 TL kredi anında hesapta

Kredi almanın en kolay yolu o bankada! 5 dakikada 70.000 TL kredi anında hesapta

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları peş peşe açıklanmaya devam ederken kolay kredi çekmek isteyen kişilere N Kolay 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vermeye başladı.

Kredi almanın en kolay yolu o bankada! 5 dakikada 70.000 TL kredi anında hesapta - İhtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik kamu bankaları ve özel bankalar tarafından düzenlenen yeni kampanyalar açıklandı.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından düzenlenen kampanyalara karşılık özel bankalar da kendi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Bu bankalardan biri de Aktif Bank oldu. Aktif Bank tarafından sunulan N Kolay ihtiyaç kredisi paketinde kolay kredi onayı sağlanırken paraya ihtiyacı olanlara 5 dakikada nakit paraya ulaşma fırsatı sunuldu.

N KOLAY 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERYİOR!

Acil nakit paraya ihtiyacım var diyen kişilere yönelik olarak Aktif Bank N Kolay kredi paketi ile 5 dakika da 70 bin TL'ye kadar nakit para desteği sağlanıyor. Düzenlenen paket kapsamında yapılan açıklamada "Kredi Almanın N Kolay Yolu! Üstelik 3 Ay Erteleme Fırsatıyla! N Kolay’da 70.000 TL’ye kadar kredini 5 dakikada alırsın! Üstelik sana özel faizlerle kullandığın kredin şubeye gitmeden, hafta sonu olsa bile anında hesabına geçer" sözleri ile yeni fırsat sunuldu.

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler en az 3 en fazla 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekebilecek. Üstelik kredi başvurusu için bankaya gitme zorunluluğu uygulanmayacak. N Kolay internet sitesi üzerinden online başvuru yapan kişiler 5 dakika içerisinde uygun bulunmaları durumunda onay alırken kurye ile gönderilen evrakları onaylayarak kolay kredi çekebilecekler. Kampanya kapsamında en düşük 2 bin TL en yüksek ise 70 bin TL nakit para desteğini uygun faiz oranları ile alabilecekler.