Müge ANLI' da Yine Bir İtiraf Geldi! Benimle Evlenebilmek İçin İçirdiği Su İle Kocam Öldü!

Müge ANLI' da Yine Bir İtiraf Geldi! Benimle Evlenebilmek İçin İçirdiği Su İle Kocam Öldü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok bir cinayet itirafı yaşandı. Sebile Hanım, üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan'ın evlenme vaadiyle kocasını zehirlediğini açıkladı. Olayın detayları

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezona yine sarsıcı bir olayla başladı. Mart ayında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün ailesi, olayın aydınlatılması için programa katıldı. Oğlu Ömer Furkan ve gelini Nazlı, babalarının ölümünden anneleri Sebile Hanım'ı sorumlu tutuyordu. Küçük kardeşlerinin anlattıklarına göre, anneleri babalarına tarhana çorbası içirmişti. Bu iddialar, programda yapılan çarpıcı bir itirafla doğrulandı: Sebile Hanım, üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan’ın telkinleriyle kocasını zehirlediğini itiraf etti.

cinayet-itirafi.png
cinayet-itirafi.png

Sebile Hanım'ın Şok İtirafı

Programın bugünkü yayınında Sebile Hanım, cinayeti tüm detaylarıyla itiraf etti. İfadesine göre, Mustafa Samagan adında bir üfürükçüyle yasak bir ilişki yaşıyordu. Samagan, Sebile Hanım'a, "Bu suyu kocana içir, sonra biz evleneceğiz," demişti. Sebile Hanım, Mustafa'nın sözlerine inanarak, suyu tarhana çorbasına karıştırarak kocasına içirdi.

Sebile Hanım’ın ifadesine göre, Mehmet Yörük çorbayı içtikten sonra hızla fenalaştı. Küçük oğluna “Sen bu çorbadan içme!” diye uyarıda bulunan Sebile Hanım, aslında zehirli çorbayı içirdiğinin farkındaydı. Mehmet Yörük fenalaşırken, Sebile Hanım ambulans çağırmak istedi; ancak Mustafa Samagan, onu engelledi. Bu sebeple, dört saat boyunca ambulans çağrılamadı ve Mehmet Yörük hastaneye götürülene kadar hayati tehlikesi arttı. Hastaneye ulaştırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından ortaya çıkan diğer bir detay ise Mustafa Samagan’ın eşinin de dört ay önce şüpheli bir şekilde vefat ettiğiydi. Bu bilgi, Samagan’ın geçmişi hakkında soru işaretleri yaratırken, aynı zamanda olayın planlı bir şekilde gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimalini de güçlendirdi.

Yayının bitmesine yakın polis ekipleri stüdyoya gelerek Mustafa Samagan ve Sebile Yörük' ü göz altına aldılar.