O belediyede çalışanlar dikkat! Yeni promosyon imzalandı 22 bin liralık anlaşma yapıldı

O belediyede çalışanlar dikkat! Yeni promosyon imzalandı 22 bin liralık anlaşma yapıldı

Türkiye'de birçok kurumun promosyon ihaleleri Ocak ayına ertelenirken bu ay itibariyle de promosyon haberleri gelmeye devam ediyor.

O belediyede çalışanlar dikkat! Yeni promosyon imzalandı 22 bin liralık anlaşma yapıldı - Türkiye'de birçok kurumun promosyon ihaleleri Ocak ayına ertelenirken bu ay itibariyle de promosyon haberleri gelmeye devam ediyor. Buna göre ise yeni ihale anlaşmaları da kamuoyu ile paylaşılırken bazı yerlerde düşük teklifler duyurulmaya devam ederken birçok bölgede de teklifler memnun bir şekilde tamamlanıyor.

Promosyonda yeni anlaşma Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Mersin için Vakıfbank tarafından gelen açıklamalarda 36 aylık sözleşme için 22 bin 500 lira karşılığında anlaşmanın sağlandığı ifade edildi. Tutarların hesaplara peşin olarak yatırılacağı ve herhangi bir parapuan olayının olmadığı ifade edildi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PROMOSYON ANLAŞMASI

“Örgütlü ve Yetkili bulunduğumuz Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meski Kadrolu İşçi arkadaşlarımızın (3 Yıllık) promosyon ücreti 22.500 olarak Vakıfbank Yetkilileri ile bugün itibariyle anlaşma sağlanmıştır.

Promosyon ücretleri şubat ayı maaşını takip eden en geç, 3 İş Günü içerisinde (18 ŞUBAT) tarihinde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatırılacaktır.
İşçi arkadaşlarımıza Promosyon Ücretleri Hayırlı, Uğurlu Olsun”

Belediye tarafından yapılan açıklamada anlaşmanın geçerli olduğu ve 18 Şubat itibariyle de işçilerin hesaplarına aktarılacağı bildirildi.