O burçların dört bir yanı aşk kokuyor! Tutkulu bir partnerle misiniz? Test edin!

O burçların dört bir yanı aşk kokuyor! Tutkulu bir partnerle misiniz? Test edin!

Gökyüzü yanılmıyor. Astroloji ateş, hava, su, toprak 4 farklı element üzerinde aşktan beklentiyi burç uyumlarına göre tek tek açığa kavuşturuyor. Hangi burç grubundaki kişi aşktan ne bekliyor?

Astrolojide her burç farklı bir grubu temsil ediyor. Ateş, toprak, hava ve su olarak kümelenen bu burçlar kendi içerisinde farklı bir özelliği de beraberinde getiriyor. Bazı burç grupları daha sakin tabiatlı olabilirken bazısı daha hırslı ve atılgan olabiliyor. Bazı burç grubunda olan kişiler daha romantik ve duygusal iken bazıları hırslı inatçı ve oldukça acımasız olabiliyor.

Peki siz hangi gruptasınız? Gruplara göre burçlar aşktan ne bekliyor?

o-burclarin-dort-bir-yani-ask-kokuyor-tutkulu-bir-partnerle-misiniz-test-edin.png

1.ATEŞ GRUBU

Ateş grubu aşka aşık burçlardır. Onlarca kilometre öteden fark edilebilirler. O grupta yer alan Koç, Yay ve Aslan. Tutku ve heyecan onların göbek adı. Eğer Ateş grubunda partneriniz varsa aşka doyacaksınız. Dünyaya yenilik yaratmak için gelmişlerdir. İlişkide monotonluktan hoşlanmayan ve heyecanı seven kişilerdir. Onlar için aşk heyecandır.

2.TOPRAK GRUBU

Aşka daha çok maddi boyutundan bakan Toprak grupları Boğa, Oğlak ve Başak burçları. Materyalist yapıları ilişkide öncelikli dış görünüşü öne çıkarıyor. Onları en çok fedakarlıklar, hediyeler ile şımartılmak ve düşünülmek mutlu ediyor. Daha sakin anlayışta olan aşk görüşleri daha onlar da düzenli ilişki ile öne çıkıyor.

3.HAVA GRUBU

Değişkenliği seven sıradanlıktan hoşlanmayan Hava grupları İkizler, Kova ve Terazi burçlarıdır. Duyguları anında değişebilir, yenilenebilir. Onları etkilemek oldukça kolaydır. İnce ve kibar düşünülmüş hareketlerden her an hoşlanabilirler.

4.SU GRUBU

Su grubu burcunda yer alan Balık, Yengeç ve Akrep içlerinde fırtınalar esiyor. Uzun soluklu, heyecan verici duygusal her ilişkiye açıklar. Herhangi bir sebep olmadan sevebilirler. Onların hayatta var olabilmeleri ve nefes alabilmeleri için şefkate ve ilgiye ihtiyaçları vardır. Kalpleri o kadar çok geniştir ki bu burç grubu ile birlikte yaşıyorsanız sevgiye ve sevilmeye asla doymadıklarını bilmeniz gerekiyor.