Paraya ihtiyacı olan sakın kaçırmasın! ING Bank 0.99 faiz oranı ile 20 bin TL kredi veriyor

Paraya ihtiyacı olan sakın kaçırmasın! ING Bank 0.99 faiz oranı ile 20 bin TL kredi veriyor

Nakit paraya ihtiyacı olanlara ING Bank yeni destek kredisi müjdesi verdi. ING Bank Turuncu Ekstra’lılara özel 20 bin TL kredi kampanyası başladı.

Paraya ihtiyacı olan sakın kaçırmasın! ING Bank 0.99 faiz oranı ile 20 bin TL kredi veriyor... İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için bankalar yeni kredi kampanyalarını açıklarken bunlardan biri de ING Bank tarafından başlatıldı.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank tarafından açıklanan kampanya ile yüzde 0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekme fırsatı sunuldu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için uygulanacak şartlarda belirlenmiş oldu.

ING BANK 0.99 İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Acil nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada "İlk kez ING’li olacak müşterilerimize özel kampanya! 20.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, %0,99 oranında yansısın. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli" ifadelerine yer verildi.

ing-bank-kampanya-duyurusu.jpg

Kampanyadan sadece ilk kez ING Bank müşterisi olan kişiler yararlanabilecekler. Bu kişiler 20 bin liraya kadar olan nakit para ihtiyaçlarını yüzde 0.99 faiz oranı ile çekebilecekler. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımı için geçerli olacak.

kredi-hesaplama.jpg

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA! 10.000 TL KREDİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0.99 olarak açıklanırken kredi vadesi üst limiti 6 ay ve kredi üst tutarı ise 20 bin TL olarak ilan edildi. 6 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi aylık taksit tutarı ise 1.765 TL olarak gerçekleşecek. Kredi çekmek isteyen kişiler başvurularını ING mobil üzerinden yapacaklar. ING mobil uygulaması üzerinden ilk kez ING Bank müşterisi olan kişiler için yine mobilden başvuru yapacaklar için geçerli olacak.