Pegasus’tan 300 TL İndirim Fırsatı 2024: 31 Temmuz’a Kadar Yapı Kredi İle Büyük Kampanya!

Pegasus’tan 300 TL İndirim Fırsatı 2024: 31 Temmuz’a Kadar Yapı Kredi İle Büyük Kampanya!

Pegasus, 2024 yaz sezonunda seyahat severlere müjdeyi duyurdu! Yapı Kredi ile gerçekleştirilen yeni iş birliği kapsamında, 300 TL indirim fırsatı sunan kampanya detayları açıklandı.

31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu fırsat, uçak bileti almak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor. İşte kampanyanın tüm detayları…

Son zamanlarda indirim kampanyalarıyla dikkat çeken Pegasus, Yapı Kredi ile güçlerini birleştirerek 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanya, Pegasus’un resmi web sitesi ve mobil uygulamasından yapılan bilet alımlarında geçerli olacak. Kampanya süresince, peşin veya taksitli 3 bin TL ve üzeri harcamalarda, 300 TL Worldpuan hediye edilecek.

Kampanya Şartları ve Katılım

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi’nin bireysel kredi kartı veya debit kartı ile alışveriş yapmaları gerekiyor. İşte kampanyanın katılım şartları:

  • Bireysel kredi kartı ve debit kartı ile yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
  • Maksimum bir defa kampanyadan yararlanılabilir.
  • Kampanya süresinde iade ve benzeri sebeplerle kampanya şartları sağlanamazsa, puan kazanımı olmayacaktır.
  • World Mobil uygulaması indirilmeli ve kampanyaya katılmak için "Kampanyalar" bölümündeki "Katıl" butonuna tıklanmalıdır.

Worldpuan Kullanım Süresi

Kazanan Worldpuan’lar, 7 Ağustos 2024 tarihine kadar hesaplara yüklenecek ve 6 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan puanlar ise 7 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Eko Kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Neden Pegasus ve Yapı Kredi’nin Kampanyasına Katılmalısınız?

  • Yüksek İndirim: 3 bin TL ve üzeri harcamalarda 300 TL indirim fırsatı.
  • Esnek Kullanım: Puanlar 7 Ağustos’a kadar yüklenecek ve 6 Eylül’e kadar kullanılabilecek.
  • Kolay Katılım: World Mobil uygulaması üzerinden basit bir kayıt işlemi.