Şahmaran'ın yapımcısı açıkladı! Şahmaran ne kadar izlendi tuttu mu tutmadı mı?

Şahmaran'ın yapımcısı açıkladı! Şahmaran ne kadar izlendi tuttu mu tutmadı mı?

Geçtiğimiz hafta dizi platformu olan Netflix'te yayınlanan Şahmaran büyük ses getirmişti. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisinin ne kadar izlendiğine dair açıklama yapımcıdan geldi.

Başrollerinde uzun süredir TV ekranlarında herhangi bir dizide yer almayan Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Şahmaran dizisi büyük ses getirdi. Yayınladığı an sosyal medyada gündem olan Şahmaran'ın başarısıyla ilgili yeni bir paylaşım geldi. Pek çok kişi Şahmaran'ın genel anlamda ne kadar yoğun ilgi gördüğünü merak ederken dizinin yapımcısı büyük başarıyı paylaştı.

Geçtiğimiz hafta dizi platformu olan Netflix'te yayınlanan Şahmaran büyük ses getirmişti. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisinin ne kadar izlendiğine dair açıklama yapımcıdan geldi. Şahmaran'ın yapımcısı diziyle ilgili detaylı bilgiler verirken izleyiciler izlenme sayısını merak etti.

ŞAHMARAN DİZİSİ NE KADAR İZLENDİ?

Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla kısa sürede dünya çapında konuşulmaya başlayan Şahmaran bazı izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken bazı sahneleriyle de oldukça eleştirilmişti. Mitolojik hikayesi ile uyum sağlamadığı ünlü isimler tarafından söylenirken aynı zamanda bu yorumu yapan isimler arasında Fazıl Say da yerini almıştı.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in oynadığı Şahmaran dizisinin geçen haftadan bu haftaya kadar ne kadar izlendiği oldukça merak edildi. Dizinin yapımcısından detaylı açıklamalar gelirken izleyiciler Şahmaran'ın izlenme süresini merak etti.

sahmaran-dizisi-dunya-gundeminde-3-gunde-17-15587763-1554-m.jpg

ŞAHMARAN'DAN BÜYÜK BAŞARI!

Dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar tarafından diziyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Şahmaran dizisi dünya çapında izlenen Alacakaranlık film serisine benzetilirken Şahmaran hikayesinin kolay şekilde işlendiği öne sürülerek dizi eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Özellikle dizideki öpüşme sahneleri gündeme gelirken dizinin yapımcısı büyük başarı adı altında paylaşımda bulundu.

Burak Sağyaşar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İlk üç günde, tüm dünyada, nasıl yani, 17 milyon saat izlenme mi?" diyerek Şahmaran'ın elde ettiği başarıyı vurguladı.