2 kadını katleden Semih Çelik'in videosu ortaya çıktı! Anlattıkları tüyler ürpertiyor

İstanbul’da gerçekleşen dehşet verici olayda, Semih Çelik isimli genç adam, yarım saat arayla iki genç kızı katletti.

Bu tüyler ürpertici olayın ardından geçtiğimiz yıl kaydedilen bir video ortaya çıktı. Çelik, korku filmi sahnelerini aratmayan videoda, birini öldürme arzusunu dile getirerek, “Bu hayattan giderken bir can almak istiyorum ve bu insanın sen olması benim için daha değerli” sözlerini sarf ediyor. Bu ürkütücü ifadeler, videonun tüm ülke genelinde büyük yankı uyandırmasına neden oldu.

Cinayetlerin vahşi detayı İstanbul Fatih'te, Edirnekapı surlarına çıkan Semih Çelik, genç bir kadının başını keserek annesinin önüne attıktan sonra intihar etti. Türkiye’yi derinden sarsan bu vahşetin yankıları sürerken, katilin Eyüpsultan’da başka bir cinayet daha işlediği ortaya çıktı. 19 yaşındaki Ayşenur Halil, Çelik tarafından katledilen ilk kurban oldu ve iki cinayet arasında yalnızca yarım saat vardı.

Ortaya çıkan korkunç video Çelik’in işlediği cinayetlerin ardından, geçen yıl kaydettiği bir video ortaya çıktı. Bu videoda, öldürdüğü ikinci kurbanı İkbal Uzuner hakkında saplantılı bir şekilde konuşan Çelik, genç kızı daha önce de öldürmek istediğini ancak başaramadığını itiraf ediyor. Bu itiraflar, olayın korkunç boyutunu daha da derinleştiriyor.

Saplantılı vedalaşma Ekol TV’nin yayımladığı videoda Çelik, "İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum" diyerek konuşmasına başlıyor. Ardından, “Seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması benim için daha değerliydi” diyerek, saplantılı düşüncelerini ve korkunç planlarını ortaya koyuyor.

Tanrı'ya teşekkür eden bir katil Çelik, video boyunca saplantılarını ve içindeki öldürme isteğini anlatırken, Tanrı’ya teşekkür ediyor. Kızın gözlerini çıkartmak gibi korkunç planlar yaparken, bu eylemi gerçekleştirememiş olmasına Tanrı’nın engel olduğunu belirtiyor.

Gündem Haberleri