Aile ve Sosyal İl Müdürlükleri için TYP alımı yapılacak! Son başvuru tarihi 27 Mart 2023!

Aile ve Sosyal İl Müdürlükleri için TYP alımı yapılacağı duyuruldu. Bu alıma dâhil olmak isteyenler için ise başvurular başladı. Üstelik başvuru yapmak isteyen kişiler için online başvuru imkanı getirildi.

Aile ve Sosyal İl Müdürlükleri için yapılacak olan TYP alımı için online başvuru ekranı yayınlandı. Başvuru için istenilen hususlar ve şartları da merak edilmektedir. Bu şartları karşılayanlar başvuru yapma hakkına da sahip olacak. İşte TYP iş başvurusu için merak edilen bütün detaylar şimdi haberimizde sizlerle...

TYP işe alım başvuruları başladı

Aile Sosyal İl Müdürlükleri kapsamına yapılacak olan TYP alımı açıklanmasından sonra toplam İŞKUR’da 5 farklı şehir için Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlükleri ile valilikler için personel alımı yapacağını açıkladı. Bu yapılacak olan alım için başvurular başladı. Yapılacak olan işe alım İŞKUR tarafınca TYP konumunda personel alımı ilk olarak 5 şehir için başlandığı açıklandı.

İşe alım yapılacak olan ve başlanan bu 5 il şunlardır Mersin, İzmir, Isparta, Batman, İstanbul’dur. Bu işe alımlar için belirtilen başvuru hususları da aynı şekilde açıklanmıştır. Belirtilen ve istenilen bu şartlar kapsamında başvuru için gereken şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, işsiz vasıflı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak. Aynı zamanda belirtilen hususlarda açıköğretim öğrencilerinde başvuru yapabileceği belirtildi.

Başvurular kolayca internetten yapılabilecek

Türkiye İş Kurumunun açıkladığı ve İŞKUR bünyesinde Toplum Yararına Programlarla alanında personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu başvuru ve diğer işlemler için 24, 25, 26 ve 27 Mart 2023 tarihlerine kadar yapılabileceği belirtildi. Bu başvuruların da online olarak yapılabileceği belirtildi. Bu başvuru sisteminde siteme giriş yaptıktan sonra yapılacaklar çok kolaydır. Sisteme girişin ardından Başvuru paneline girerek gereken bilgilerin doldurulması gerekmektedir.

Doldurulan belgenin ardından istenilen diğer huşular tamamlanmalı ve yüklenmelidir. Ardından bütün işlemlerin sonucunda TYP arama sayfasından il seçimi yapıp istenilen ilin seçilmesi ve onaylanması gerekmektedir. Bu başvuru ve il seçiminin ardından başvuru kolay bir şekilde sisteme kaydedilmiş olacaktır.

İşkur İş İlanları Haberleri