Ankara Etimesgut Belediyesi KPSS ile personel alımı yapıyor! Memur başvuru şartları neler?

Ankara Etimesgut Belediyesi için memur alımları ilanları yayınlandı. KPSS ile alınacak olan vatandaşlar için gerekli şartlar da belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilecek?

KPSS ile Ankara Etimesgut Belediyesi için personel alımları başladı. Yapılan açıklamalar doğrultusunda gerekli olan şartlar belli oldu. Başvuru yapacak adayların bu şartları yerine getirmesi gerekiyor. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Ankara Etimesgut Belediyesi memur alımı

Ankara Etimesgut Belediyesi için memur alım ilanları yayınlandı. KPSS ile alınacak olan memurlar için gerekli olan başvuru detayları paylaşıldı. Şartları yerine getiren her vatandaş başvuru yapabilecek. Ankara Etimesgut Belediyesi memur alımları ilanlarına göre yüksek maaş imkanı ile memur alımlarını yapacağını duyurdu. Belediyeye alımlar 8. derece kadrolar olmak üzere teknik hizmet sınıfından memur alımları gerçekleştirilecek. Alımlar ile ilgili gerekli olan başvuru detayları ve şartları da bu şekilde belli oldu. Peki gerekli olan şartlar neler? Kimler yüksek maaş imkanlı memur alımı için başvuru yapabilecek?

Ankara Etimesgut Belediyesi memur alımı şartları

Ankara Etimesgut belediyesi için 1 mühendis alımı gerçekleştirilecek. Ankara Etimesgut Belediyesi için memur alımlarında genel olarak başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. Maddesinde yer alan şartlar geçerli olacaktır. Tabii bu şartların yanı sıra Belediye tarafından belirlenen diğer şartları da sağlamak gerekmektedir. 2022 yılı içinde KPSS’den Lisans seviyesinde P3 puan türü üzerinden 75 puan almış olmanız gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adayların en az dört yıllık eğitim vermekte olan Makine Mühendisliği ya da Raylı sistemler mühendisliği bölümünden mezun olması gerekmektedir. Belediye için başvuru yapacak olan adayların em az İngilizce YDS’den D düzeyinde puan almış olması gerekmektedir. Ankara Etimesgut Belediyesi için başvurular 10 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak olup en geç 12 Mayıs 2023 tarihine kadar tamamlanmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların istenen belgeler ile şahsen gelip başvuru yapmaları gerekmektedir. Aksi durumda başvuru yapacak olan adayların başvuruları geçersiz olacaktır.

İşkur İş İlanları Haberleri