Aracı LPG ile çalışanlara kötü haber geldi! O tarihe kadar depoyu doldurun yoksa dev zamdan etkileneceksiniz

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren sıcak gelişme duyuruldu. Bu doğrultuda aracı LPG ile çalışanlara kötü haber tez duyuruldu.

Aracı LPG ile çalışanlara kötü haber geldi! O tarihe kadar depoyu doldurun yoksa dev zamdan etkileneceksiniz - Türkiye'de milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren sıcak gelişme duyuruldu. Bu doğrultuda aracı LPG ile çalışanlara kötü haber tez duyuruldu. Son dönemlerde sürekli olarak fiyatı değişen akaryakıtta zam sonrası indirim açıklandı. Motorin ve benzin grubuna indirim gelirken uzun süredir fiyat değişkenliği olmayan otogaza da zam geleceği açıklandı.

Otogaz fiyatları son aylarda sabit 10 - 11 TL bandında şehirden şehre fark ederken bu süreçte de zam kararı resmen duyuruldu. Bu doğrultuda ise aracı LPG ile çalışanlara da kötü haber gelmiş oldu. Zam gelene kadar depoyu doldurmayan vatandaşlar dev zamdan etkileneceği belirtildi.

SEKTÖR KAYNAKLARI AÇIKLADI

Dünyada brent petrol fiyatlarında yaşanan değişim sonrasında da akaryakıta zam ve indirim haberleri de peş peşe geliyor. Vatandaşlar değişen fiyatlar karşısında ne yapacağını bilmezken uzun süredir fiyatı sabit kalan otogaz için de zam resmen açıklandı.

Döviz kurunda yaşanan yükselişlere bağlı değişkenlikler de zamları etkiledi. Buna göre ise motorin grubuna Cuma gününden itibaren geçerli olmak adına 1 TL 2 kuruş indirim gelmesi beklenirken bir zam haberi de otogaz için resmen açıklandı.

Otogaz fiyatlarında ise yine Cuma gününden geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam bekleniyor.

Sektör kaynaklarından gelen haberlerde benzin gruplarına dair herhangi bir sıcak gelişmenin olmadığı belirtildi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Benzin 21.07
  • Motorin 23.43
  • Otogaz 10.63

OTOGAZA ZAM GELİYOR

Birkaç aydır fiyatı 10 TL bandında devam eden otogaz fiyatlarına gelecek yeni zam ile birlikte litre fiyatı 11,70 TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. İlden ile farklılık gösteren fiyatlar da birçok şehirde de rakamların 12 TL'yi bulması bekleniyor.

Gelen bu zam sonrasında ise mutfak tüpü fiyatlarının da değişmesi bekleniyor.

Ekonomi Haberleri