Bakiye iadesi başladı! Vodafone Türk Telekom Turkcell hat sahiplerine duyuruldu 119 TL'nizi hemen alın

Bakiye iadesi başladı! Vodafone Türk Telekom Turkcell hat sahiplerine duyuruldu 119 TL'nizi hemen alın

Bakiye iadesi başladı! Vodafone Türk Telekom Turkcell hat sahiplerine duyuruldu 119 TL'nizi hemen alın... Cep telefonu operatörleri arasında deyim yerindeyse büyük bir müşteri kapma yarışı yaşanırken pek çok kişi de daha cazip teklifler sunulması nedeni ile hat taşıma işlemleri yapmaya başlamıştı.

Mevcut müşterilerine daha yüksek fiyatlara sahip tarifeler ile hizmet sunan cep telefonu operatörleri yeni müşteriler edinmek için ise yeni hat alan müşterilerine ise çok daha düşük fiyatlarla aynı hizmetleri sunmaya başlamıştı. Pek çok kişi daha düşük fiyat tarifesinden almak için hattını iptal ederek başka operatöre geçmeyi tercih ederken bu kişilere uyarı yapıldı.

HAT SAHİPLERİ AMAN DİKKAT! BAKİYE İADESİ HAKKINIZ YANMASIN HEMEN KONTROL EDİN

Milyonlarca cep telefonu sahibine yönelik uyarı ile bakiye iadesi hatırlatılması yapıldı. Cep telefonu hattı olan kişilerin çeşitli sebeplerle hatlarını kapatmaları ya da iptal olması gibi nedenlerle kapatılması halinde bakiye iadesi alabileceği ifade edildi.

VODAFONE BAKİYE İADE SÜRESİ NE KADAR?

Vodafone hat sahiplerine yönelik olarak yapılan açıklama ile "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren 24 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi 15 gün içerisinde yapılacaktır. İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise yirmi dört 24 ay süreyle saklanacak, abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda abonenin hesabına otomatik yüklenecektir. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz" denilerek 24 aylık başvuru süresi olduğu hatırlatıldı.

TURKCELL BAKİYE İADE NEDİR, NASIL ALINIR?

Turkcell hattını çeşitli nedenlerle kapatan ya da iptal edilen, iptal olan kişiler için yapılan açıklamada "Hat iptalinizden sonra hesabınızda kalan TL’leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama /TL İade Talep linkinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz" denilerek 15 gün içinde tutarın yatırılacağı dile getirildi. Yine Türk Telekom sahipleri içinde 15 günlük süre uyarısı yapılırken 112 TL hattında para olan bir kişi bu tutarı iade alabilecek.

Ekonomi Haberleri