Bankadan emeklilere temmuz sonuna kadar 15 bin TL ödeme: İşte detaylar!

Garanti BBVA, emeklilere özel promosyonlarını güncelledi. Artık emekli maaşlarına göre belirlenen yeni rakamlarla, Garanti BBVA'ya maaşlarını taşıyacak olan emekliler daha fazla avantajdan yararlanabilecekler.

Promosyon Tutarları

Emeklilerin maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyacakları takdirde, belirlenen kriterlere göre promosyon miktarları da değişiklik gösteriyor. Promosyon avantajları şu şekildedir:

  • 10.000 TL'ye kadar maaş alan emeklilere: 6.250 TL
  • 10.000 TL ile 15.000 TL arası maaş alan emeklilere: 10.000 TL
  • 15.000 TL ile 20.000 TL arası maaş alan emeklilere: 12.500 TL
  • 20.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere: 15.000 TL

Son Ödeme Tarihi

Promosyondan yararlanabilmek için emeklilerin, 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA'dan 3 yıl süreyle maaşlarını almaya taahhüt etmeleri gerekmektedir. Promosyon ödemeleri, ilk maaşın bankaya yatışından itibaren 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.

Ödemeler, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde ve tek bir promosyon ödemesi olarak yapılacaktır. Ayrıca, taahhüt süresi boyunca maaş banka değişikliği yapılamayacak ve taahhüdü ihlal eden durumlarda promosyon ödemesi iade edilecektir.

Garanti BBVA'nın sunduğu bu promosyonlar, emekliler için ek gelir fırsatı sunarken, maaşlarını düzenli olarak banka üzerinden alma güvencesi de sağlıyor. Daha fazla bilgi ve başvuru için Garanti BBVA şubelerine başvurabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gündem Haberleri