Çaykur personel alımı yapılacak! Başvuru şartları ve tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli çay markalarından olan ÇAYKUR, bünyesinde çalıştırmak üzere yeni iş ilanını yayınladı. Önde gelen çay markalarından olan ÇAYKUR’da istihdam etmek için bazı şartlar yer aldı.

Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayınlanan iş ilanı hakkındaki detaylar ilgili kişileri meraklandırdı.

Türkiye'nin önde gelen çay üreticisi ve dağıtıcısı olan ÇAYKUR toplamda 3 farklı ilde yeni personel alımları yapacak. İş ilanı kapsamında yeni personellerin arandığı iller arasında Trabzon, Artvin ve Rize yer alıyor. Toplamda 24 personelin alınacağı bu illerde kadro farklı sayılardan oluşuyor. Trabzon için 5, Artvin için 11 ve Rize için 5 kamu personelinin alınacağı duyuruldu. Başvuru şartları ve nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar haberimizin devamında…

ÇAYKUR personel alımı için başvuru şartları

ÇAYKUR bünyesinde Trabzon, Rize ve Artvin illerinde istihdam edilmek üzere aranan personellerin en az ön lisans mezunu olmaları gerekiyor. İşe alım ilanına başvuran adayların KPSS’den ön lisans düzeyi için en az P93 puan almaları şartlar arasında yer aldı. Buna ek olarak KPSS’den lisans düzeyinde de P3 puan kapsamında en az 60 almaları başvuru şartlarındandır. Yaş şartı ise 18-50 olarak belirlenmiş olup bu yaşlar arasındaki kişiler başvurabilecek. Tüm bu başvuru şartlarına ek olarak vardiyalı çalışma sistemine çalışmaya uygun çalışma arkadaşlarının arandığı belirtildi.

ÇAYKUR personel alımı için son başvuru tarihi

ÇAYKUR bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı için başvurular 3 Mayıs’ta başlamıştır. Son başvuru günü ise 8 Mayıs olarak belirlendiği için adayların hızlanması gerekiyor. Başvuru şartlarına uygun adayların başvurularını İŞKUR resmî sitesi üzerinden yapabilirler. Bu resmi site https://esube.iskur.gov.tr/ olup buradan iş başvuruları alınmaktadır. Ayrıca adaylara, Alo 170 veya ilgili ilan numaraları ile de kolayca iletişim kurabilme imkanları sağlanmıştır.

Başvuru yapan adayların iş süreci ile ilgili detaylar caykur@gov.tr adreslerinden aktarılacaktır. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden de iş süreci gelişmeleri paylaşılacaktır. Adaylar, başvurularını tamamladıktan sonra, ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve uygun bulunanlar mülakat sürecine davet edilecektir.

İşkur İş İlanları Haberleri