Citroën'in heyecan verici yeni SUV'u sahneye çıktı! İşte özellikleri

Otomotiv dünyasının önde gelen markalarından Citroën, 2024 model C3 Aircross'u tanıttı. Yeni modelin Türkiye'ye ne zaman geleceği ve satış fiyatı açıklandı.

Modern Tasarım

2024 C3 Aircross, Citroën'in yenilikçi tasarım felsefesinin bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Aracın dikey ön yüzü ve üç bölümlü far dizaynı, ona özgün bir kimlik kazandırıyor. Çift şeritli logo ise tasarımdaki kalite ve detaylara verilen önemi vurguluyor.

Yeni C3 Aircross, geniş iç hacmi ve konforlu yaşam alanıyla dikkat çekiyor. 1,66 metre tavan yüksekliği ve düz tavan çizgisi sayesinde yolcular için ferah bir ortam sunuyor. Aracın 200 mm yerden yüksekliği, hem yüksek bir sürüş pozisyonu sağlıyor hem de daha fazla gövde koruması sunuyor.

Teknolojik Donanımlar

Max donanımlı versiyonu, 10,25 inçlik renkli bilgi-eğlence ekranı ile geliyor. Bu ekran, widget tabanlı bir mimari kullanarak sürücüye sanal kısayollar, navigasyon, telefon, radyo ve medya işlevlerine hızlı erişim imkanı tanıyor. Kablosuz WiFi, Apple CarPlay ve Android Auto uyumu, USB-C girişleri ve 15W kablosuz şarj özellikleriyle araç içi bağlantıyı en üst seviyeye taşıyor.

Yeni Boyutlar ve Esneklik

Yeni C3 Aircross, 4,39 metre uzunluğu ile daha geniş bir iç hacim sağlıyor. Uzun aks mesafesi sayesinde arka yolcular için daha fazla diz mesafesi sunuyor. Hem geniş hem de kompakt yapısıyla şehir içi kullanımlarda kolaylık sağlayan araç, aileler için ideal çözümler sunuyor.

Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri

Yeni model, sürüş konforu ve güvenliği artıran birçok gelişmiş teknoloji ile donatılmış. Aktif Güvenlik Freni, Aktif Şerit Takip Asistanı, Sürücü Uyarı Sistemi, Hız İşareti Tanımlama, Uzun Huzme Yardımcısı, Ön ve Arka Park Sensörleri, Kör Nokta Tespiti ve Geri Vites Kamerası gibi özellikler, C3 Aircross'un üstün güvenlik donanımları arasında yer alıyor.

Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi

Citroën'in yeni nesil C3 Aircross modeli, 2024'te Türkiye yollarında olacak. Modelin fiyatı ve tam satış tarihi Citroën Türkiye tarafından yakın zamanda duyurulacak.

Otomobil Haberleri